jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2014. godine


31.08.2014. Aktualnosti
Dan sjećanja na prvu oslobodilačku akciju u Domovinskom ratu Obilježena je 23. obljetnica oslobođenja Jasenaša u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske podružnice Virovitičko-podravske županije ogranka Virovitica klub „Sokol“.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Gospodarstvo
Poruka Balkancima: 'Jednom bauštelci, uvijek bauštelci' Kakvu perspektivu ima zemlja u kojoj nove generacije ekonomista uči profesor koji ne zna da su sastavnice BDP-a osobna potrošnja, državna potrošnja, investicije i izvoz.
čitanja | Više >>>


30.08.2014. Politika
Predizborno potapanje Mesića Riječ je o nacionalnome pamćenju, o sposobnosti nacije da pamti vlastitu povijest i racionalno misli o sebi samoj. A eto, mi Hrvati, narod pun modrica od busanja u prsa, ostavštinu vlastitog predsjednika potopimo kao da je upotrijebljena toaletna maramica
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Aktualnosti
Čišćenje povijesti – od Hrvatske do Vatikana U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima, profesor povijesti i zemljopisa Tomislav Karamarko održao je prigodan nastavni školski sat u kojem je iznio viziju nove hrvatske budućnosti kroz perspektivu pročišćavanja povijesnih udžbenika koji iskrivljuju činjenice i uljepšavaju sliku “zloglasne jugoslavenske diktature”, što je glavna prepreka razvoju modernog hrvatskog društva: “Kad HDZ dođe na vlast, najprije ćemo napraviti lustraciju. Onda ćemo tog zločinca Tita protjerati sa svih ulica i trgova u Hrvatskoj, i najvažnije, moramo konačno srediti hrvatsko školstvo. A ne kao danas, da nam neki kvazipovjesničari pišu povijest onako kako njima odgovara” – poručuje glasno.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Ekologija
Ciglane IGM i Opeco u stečaju isključene iz sustava trgovanja emisijskim jedinicama CO2 Za 13 tvrtki koje su u Hrvatskoj iskoristile mogućnost i kao mala postrojenja dobile od Ministarstva zaštite okoliša isključenje iz sustava trgovanja emisijskim jedinicama Vlada je u četvrtak prvi put utvrdila i jednokratnu godišnju naknadu koju plaćaju ako prijeđu razinu emisije dopuštenu alokacijskim planom.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Kultura
U Dječjem vrtiću Suncokret otkiven zidni mural Nakon otvorenja popraćenog pjesmom, plesom i druženjem, djeca su se likovno izražavala na zidu s mozaikom. Autorica ideje i mozaika je ravnateljica vrtića Dupan Lovrić, koja je zadovoljna jer se njezino djelo dopalo i djeci i roditeljima.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Sport
Slatinčanin Josip Grahovac svjetski hrvački prvak u veteranskoj konkurenciji Svjetsko veteransko prvenstvo održano je u Beogradu u sportskom centru “Šumice”.
čitanja | Više >>>


30.08.2014. Poljoprivreda
Zlatna žlica Predragu Momčiloviću iz Pčelića Osamdesetak izlagača iz Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije predstavilo je svoje proizvode na 4.sajmu agroproizvoda i opreme Agroexpo 2014. koji se povodom Dana županije održao u Virovitici.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Šahovski turnir u IOŠ Slatina U proslavu Dana grada Slatine uključili su se i slatinski šahisti koji će u subotu, 30. kolovoza, u Industrijsko-obrtničkoj školi održati šahovski turnir.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Rolijada DND-a Slatina na Trgu sv. Josipa Slatinsko Društvo “Naša djeca” organiziranjem manifestacije pod nazivom Rolijada i ove se godine uključilo u proslavu Dana grada Slatine.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Seniori protiv Poreča, mališani na mini kupu Rukometni klub Slatina uključio se u proslavu Dana grada brojnim aktivnostima, a jedna od njih je i Super mini kup Slatina 2014. koji će se održati u subotu, 30. kolovoza, od 10 sati na Trgu svetog Josipa.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Gospodarstvo
Dvadesetak izlagača dolazi na KREUS Na sajmu koji u okviru proslave Dana grada organizira Turistička zajednica Slatine svoje rukotvorine predstavit će 20-ak izlagača. Manifestacija počinje u 16 sati u Parku 136. slatinske brigade.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Prosvjeta
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrilo je korištenje X-ice u restoranu „Škola“ Restoran će nastaviti raditi i komercijalno, tako da i dalje ostaje otvoren za sve goste.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Grad
Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. iz Čazme Damir Pavlović u Palači Pejačević potpisali su okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola sa područja Grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Aktualnosti
Kovačević: U paketu sam dobio pokvareno mlijeko, i to iz uvoza iz Srbije Virovitičanin Davor Kovačević, korisnik koprivničke javne pučke kuhinje, tvrdi da je u vikend paketu u Crvenom križu dobio ukiseljeno mlijeko čudnog, intenzivnog mirisa.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Gospodarstvo
Izaslanstvo HGK-Županijske gospodarske komore Virovitica na Gradačačkom sajmu Na samu koji se predstavlja se 230 proizvođača i prerađivača hrane iz BiH, Hrvatske, Srbije, Turske i Jordana.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Poljoprivreda
Projekt „Edu-eco-agro-net“ – besplatno obrazovanje za poslove u ekološkoj poljoprivredi Uvjet za izbor kandidata je završena najmanje osnovna škola i navršenih 18 godina života, a prednost će imati nezaposleni i žene.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Poljoprivreda
Posjet Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Kosova Posjet je organiziran u sklopu njihovog projekta „Razvoj ruralnih područja putem promicanja savjetodavnih službi“.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Grad
Zatvaranje prometa zbog održavanja sajma Agroexpo 2014. U vremenskom razdoblju od 29. kolovoza (petak) od 7sati do 30. kolovoza (subota) do 18 sati zbog održavanja sajma Agroexpo 2014. zatvorit će se za promet uže središte grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Zabava
Nogometni praznik u Štednoj Caffe i disco bar Štedna poziva ljubitelje nogometa na zajedničko gledanje uzvratnih nogometnih utakmica naših klubova Dinama, Hajduka, Rijeke i Splita u Europskoj ligi.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net