jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2014. godine


30.04.2014. Aktualnosti
Nada Čavlović Smiljanec podnijela je ostavku na mjesto ravnateljice Porezne uprave "Danas sam predsjedniku Vlade podnijela ostavku, a on je tu ostavku prihvatio. Podnijela sam ostavku na mjesto ravnateljice Porezne uprave i na mjesto pomoćnice ministra financija Slavka Linića", izjavila je Čavlović Smiljanec.
čitanja | Više >>>

30.04.2014. Zdravstvo
Promocijom preventivnog programa obilježen Nacionalni dan hitne medicinske službe Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije u Virovitici je prezentacijom osnovnih zahvata prve pomoći i samopomoći obilježio Nacionalni dan hitne medicinske službe.
čitanja | Više >>>


30.04.2014. Aktualnosti
Profesor Štimac:  U 82. godini života svakodnevno svira, čita knjige, uči pjesme i proučava šahovske probleme Doktor u Gospiću mi je rekao da sam za njega mrtav. Dugo nisam bio pri svijesti. Ali, zadovoljan sam životom, sve sam uspio, pobijedio sam život...
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
Politika dojmova, vjerovanja i pretpostavki Zašto u Hrvatskoj još uvijek nemamo proceduru po kojoj bi se nadležni bili dužni ravnati uvijek kad kakav javni službenik zapadne u probleme?
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Gospodarstvo
HOK traži ukidanje obračuna PDV-a po izdanom računu Primjena odredbe o obračunu PDV-a po ispostavljenom računu izuzetno će negativno utjecati na poslovanje obrtnika i izazvati nesagledivu štetu za cjelokupno obrtništvo, a time i za hrvatsko gospodarstvo, ističu iz HOK-a.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
Put slave od Virovitice do Zagreba: Dok je još hodala po zemlji, stvari su štimale Prpić: Udarila joj je slava u glavu, nekompetena je! Vukušić: Uporna i nepopustljiva, ima svojih dobrih i loših strana.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
USKOK uvažio kaznenu prijavu - Čavlović Smiljanec je pod istragom! Tportal doznaje da je USKOK prihvatio kaznenu prijavu koju je policija podnijela zbog sumnji da je ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec trgovala utjecajem i zaustavila ovrhu osječkog OLT-a. Doneseno je rješenje o proširenju i provođenju istrage protiv nje i osječkog tajkuna Željka Biloša
čitanja | Više >>>


29.04.2014. Aktualnosti
Premijer Milanović o kaznenom postupaku protiv Nade Čavlović Smiljanec Na pitanje može li se povući paralela između slučaja Čavlović Smiljanec i slučaja Šegona koji je morao otići bez kaznene prijave, premijer je odgovorio je da je u slučaju Šegon sve bilo savršeno jasno.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Zdravstvo
Siniša Brlas u Sarajevu održao izlaganje o mentalnom zdravlju i religioznosti mladih Nakon gostovanja na Sveučilištu u Pečuhu te na Univerzitetu u Novom Sadu tijekom 2013. godine, Univerzitet u Sarajevu treće je inozemno sveučilište na kojemu je u proteklih godinu dana profesor Brlas imao priliku stručnu javnost upoznati s rezultatima stručnoga rada.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Zdravlje
Kuham, perem, peglam, čuvam unuke... Znam da ću pobijediti rak Žene oboljele od karcinoma i njihove obitelji progovorile o najintimnijim strahovima, nadanjima i životu. U trenu kada ta strašna riječ "rak" uđe u tvoj život, oboljelom je još i lakše nego ostalima...
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Aktualnosti
Bivši ministar financija Ivan Šuker o tvrdnjama Nade Čavlović Smiljanec Nisam ministar financija već četiri godine i ne vidim zašto bih sada govorio na tu temu. U HDZ-u su revoltirani tvrdnjama šefice Porezne uprave jer, kako se može čuti, “SDP je imao dvije i pol godine da očisti takve slučajeve, ako ih je i bilo”.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Glazba
Ivan Dečak: Prerezao sam pupčanu vrpcu Ivan Dečak otkriva RTL-ovom novinaru Dorijanu Klariću kako se snašao na porodu i zašto su mu žene, koje je oduvijek iznimno poštovao i dekonstruirao rodne stereotipe, dodatno porasle u očima!
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Aktualnosti
Zbog najavljenog lošeg vremena proslava 1. svibnja na prostoru bivše Virovitičanke Proslava, koju zajednički organiziraju Grad Virovitica i Turistička zajednica Grada Virovitice, i ove godine osim tradicionalnog graha koji će podijeliti djelatnici Grada Virovitice
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Promet
Nedostatak kulture vozača cestovnih vozila: U prošloj godini slomljeno je 25 polubranika Hrvatske željeznice već godinama organiziraju promotivno-edukativnu akciju Vlak je uvijek brži kojom žele osvijestiti vozače cestovnih vozila na opasnost pri prelasku ceste preko željezničke pruge.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Ekologija
Djelatnici Gradske uprave, članovi Ekološkog društva Virovitica i sugrađani u Zelenoj akciji U sklopu globalnog pokreta Let’s do it! World Cleanup 2014 u Virovitici je održana akcija čišćenja divljeg odlagališta u Bečkoj ulici.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: Gubimo li nadu ili Nadu Čavlović - Smiljanec ili „kukurikavce“? Pustimo da institucije rade svoj posao, ali ima svakojakih sudsko-pravnih situacija - suđenje Kirinu, podignuta optužnica protiv dr Babića, također virovitičkog kadra u Zagrebu...
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Sport
Hrvatski Powerlifting Savez sve bliži članstvu Hrvatskog olimpijskog odbora U Virovitici je kao sjedištu najvišeg sportskog tijela za powerlifting u Hrvatskoj, održana skupština Hrvatskog Powerlifting Saveza (HPLS). Na skupštini su sudjelovali predstavnici saveza, klubovi koji djeluju unutar saveza i poseban gost koji je otvorio skupštinu, Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Politika
Kriminal u Poreznoj: Početak kraja SDP-ove Vlade Aktualna istraga protiv šefice Porezne uprave zapravo je osveta i posljedica bitke između dvaju SDP-ovih struja koja se vodi unutar Porezne uprave.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Gospodarstvo
Njihove proizvode koristi gotovo svako kućanstvo, u krizi 'okrenu' 40 milijuna kuna Njihova ulaganja u tvornici u Turanovcu nedaleko od Virovitice redovito prati Europa – privlačenje novca iz EU smatraju obvezom.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Promet
U ponedjeljak akcija Vlak je uvijek brži Sudionici u cestovnome prometu bit će upozoravani na opasnosti koje prijete pri neopreznom prelaženju preko pruge na željezničko-cestovnome prijelazu Vinkovačka.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net