jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

3. mjesec 2014. godine


31.03.2014. Zabava
Glas za Kristinu Svoj glas najfotogeničnijoj misici po vašem izboru, između 19 finalistica, među kojima je i Kristina Prišć iz Orahovice, možete dati na službenoj stranici Miss Universe Croatia.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Gospodarstvo
U pripremi je realizacija projekta odvodnje i pročistača otpadnih voda u Slatini Slatinska tvrtka za vodne usluge Komrad dobila je potvrdu da će aglomeracija Slatina biti jedno od četiriju strateških investicijskih ulaganja Republike Hrvatske za 2014. godinu.
čitanja | Više >>>


31.03.2014. Aktualnosti
Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra U četvrtak, 27. ožujka održano je Vijeće roditelja na kojemu je predstavljen project Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra (KFT). Roditelje je s projektom upoznala ravnateljica škole Božica Majhen. Nositelj projekta je Osnovna škola Eugena Kumičića iz Slatine, a mađarski projektni partner je Klebersberg Intézményfenntartó Központ iz Szigetvara.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Aktualnosti
Domovina blog promijenio ime u Domovina.net Ostajemo na istoj domeni, ali sa ovom malom preinakom. I nadalje ćemo pratiti i prenositi događanja i vijesti iz grada Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše - naglasio je Fišli.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Politika
Marija Sić predsjednica organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“ U svom izvješću o radu dosadašnja predsjednica Organizacije žena HSS-a Virovitičko podravske županije Marija Car podsjetila je prisutne da su se žene oduvijek borile za ravnopravnost, toleranciju i opće dobro, a veliki trag ostavile su u kulturi, društvu i politici.
čitanja | Više >>>

30.03.2014. Glazba
Milko Kelemen danas slavi 90. rođendan, a glazba mu je i dalje snažna i prodorna Prekratak je ovaj tekst da bismo podsjetili na jugoslavenska, hrvatska, njemačka, europska i svjetska priznanja, nagrade i odlikovanja ovog autora čiji opus, prema njegovoj vlastitoj evidenciji, i onoj najvećih svjetskih izdavačkih kuća, broji 124 djela različitih kategorija i oblika.
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Grad
Javni poziv o iskazivanju interesa za dodjelu gradskih vrtova Gradski vrtovi dodjeljivat će se u veličini od 200 do 400 kvadratnih metara prvenstveno korisnicima socijalne skrbi, nezaposlenim osobama te umirovljenicima, a lokacija je Južni blok. Ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresiranih osoba ove kategorije, gradski vrtovi će se dati na obrađivanje i ostalim zainteresiranim građanima.
čitanja | Više >>>


29.03.2014. Gospodarstvo
Panika među hrvatskim proizvođačima namještaja – Dolazi Ikea Kada je 1982. godine u tvornicu TVIN u Viroviticu stigao predstavnik švedskog proizvođača namještaja Ikea, Ivan Slamić radio je kao mladi inženjer opremanja objekata. Virovitički TVIN te je godine uspio potpisati prvi ugovor s Ikeom. Šveđani su bili oprezni i s relativno nepoznatom tvrtkom, koju su viđali tek po specijaliziranim sajmovima, ugovorili su malu seriju uredskog namještaja.
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Aktualnosti
Ljetno računanje vremena Ljetno računanje vremena počinje u nedjelju, 30. ožujka u 2 sata ujutro. Pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed, vrijeme u 2 sata računa kao 3 sata. Tri putnička vlaka u željezničkome prometu kasnit će do jedan sat od kojih je jedan na relaciji Osijek - Zagreb (br. 980).
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Gospodarstvo
Hrvatska udruga banaka: Hakeri napadaju, pazite na lozinke i PIN-ove Prema informacijama kojima raspolažu banke članice HUB-a, računala nekih klijenata zaražena su zlonamjernim programima (virusi, trojanci i slično) koji prikuplja tajne podatke njihovih vlasnika i korisnika (korisnički identitet, lozinke, PIN-ove, brojeve računa i sl.) što omogućava napadaču kontrolu nad računalom i pristup aplikacijama na računalu i vanjskim servisima (npr. E-mail sustav).
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Priroda društva
Ekologija vode Onaj tko ne zna kemijsku formulu vode, ne može završiti ni osnovnu školu. Ali onaj tko mokri u čistu, bistru rijeku, može završiti i doktorat…Dobrodošli u suvremeni obrazovni sustav planete Zemlje!
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Poljoprivreda
Europskoj komisiji upućen zahtjev za registraciju Virovitičke paprike oznakom zemljopisnog podrijetla Po zaprimljenoj dokumentaciji Europska komisija na odgovarajući način, u roku od šest mjeseci, razmatra svaki zaprimljeni zahtjev kako bi provjerila opravdanost i ispunjavanje uvjeta odgovarajućeg sustava.
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Obrtništvo
U hrvatske frizerske škole upisuju daltoniste i alergične na kemikalije Nedostatak standarda prilikom upisa u školu, te nedovoljna kontrola obrtnika vode devastaciji frizerske struke u Hrvatskoj, upozorili su sudionici Hairstyle News festivala.
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Politika
Vlada usvojila sugestije hrvatskih župana oko profesionalnih žalitelja u postupku javne nabave Župani su na konkretnim primjerima upozorili na nedorečenost i kompleksnost Zakona o javnoj nabavi koji omogućuje legalni kriminal odvjetničkih društava i fantomskih tvrtki.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Politika
Osveta lošijih Voditi lokalnu politiku u današnjoj Hrvatskoj ne može se drukčije nego mutno: nagodbama, spletkama i sumnjivim pogodbama. I nije to stvar osobnoga odabira, nego diktat postojećega zakonskog okvira.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Gospodarstvo
Predstavnici Županije na Hrvatskom festivalu hrane i vina Drugi Hrvatski festival hrane i vina održat će se u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja te će i ove godine predstaviti najbolja vina i gastro delicije s područja Hrvatske.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Turizam
Za dodjelu bespovratnih sredstava prijavljeno osam projekata Hrvatska turistička zajednica objavila je javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u sezoni i predsezoni.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Aktualnosti
Susret bivših ministara Budnom oku Ivice Kirina, gradonačelnika Virovitice, nije promaklo da je u gradu budići zastupnik EU parlamenta Jozo Radoš. Na kratkotrajnom slučajnom sustetu, bivši ministri Jozo Radoš ministar obrane u Vladi Ivice Račana i Ivica Kirin ministar unutarnjih poslova u Vladi Ive Sanadera, razmijenili su mišljenja i sugestije
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Politika
Jozo Radoš na druženju sa Virovitičanima Na susretu s građanima tijekom tradicionalnog dijeljenja naranči biračima, mnogi su građani prepoznali kandidata Jozu Radoša koji će na kao član HNS-Liberalni demokrati na listi koalicije SDP-a, HNS-a, IDS-a, HSU-a i SDSS-a zauzeti treće mjesto.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Glazba
Ivan Dečak: Tresle su mi se i ruke i noge na krovu zgrade Redatelj spota, Filip Filković Philatz htio je i vizualno dočarati ritmičnost pjesme, odmah na prvu osjetio je ono krucijalno kod "Tanga", a to je ples.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net