jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

1. mjesec 2014. godine


31.01.2014. Politika
Babić zadržan u jednomjesečnom istražnom zatvoru Babiću je zatvor zbog opasnosti od bijega određen jer uz hrvatsko ima i bosanskohercegovačko državljanstvo.Pritvor je zatražilo tužiteljstvo, a zagrebački Županijski sud prihvatio nakon što je ranije iznio obranu.
čitanja | Više >>>

31.01.2014. Politika
Ministar Ostojić nisam pridonio Babićevu uhićenju Na pitanje novinara je li on osobno na bilo koji način pridonio Babićevu uhićenju, Ostojić je upitao odakle novinaru uopće ta ideja.
čitanja | Više >>>


31.01.2014. Politika
Hrvatski liječnici dragovoljci: dr. Babiću se krše ljudska prava Udruga "zahtijeva da se prilikom provođenja istrage dr. Ivici Babiću, koji je dao svoj doprinos u spašavanju zdravlja i života civila i hrvatskih vojnika, pristupa s dignitetom te da mu se omogući dostojna obrana.
čitanja | Više >>>

31.01.2014. Priroda društva
Dani sjećanja i zaborava Rezolucijom Generalne skupštine UN-a, 1. studenog 2005. godine, ustanovljen je međunarodni Dan sjećanja na žrtve holokausta. Za datum obilježavanja izabran je 27. siječnja, dan kada je 1945. Crvena armija oslobodila oko 7.500 preostalih zatvorenika zloglasnog logora smrti u poljskom Auschwitzu. Centralne komemorativne svečanosti održavaju se pod pokroviteljstvom visokih državnih tijela na kojima prisustvuju najviši državni i vjerski dužnosnici dotičnih zemalja. Ove godine, u cijeloj Europi zabilježen je samo jedan neopravdan izostanak.
čitanja | Više >>>

30.01.2014. Politika
Odvjetnik Umičević: Babića navodno terete za ratno profiterstvo U dokumentaciji na temelju koje je Babić 1996. dobio status 40-postotnog ratnog vojnog invalida navedeno je kako je 1992. za vrijeme rata pao i ozlijedio oko, no Gabrić koji je u tu dokumentaciju imao uvid, kaže da je Babić tada samo pao i ogrebao lijevu stranu lica.
čitanja | Više >>>

30.01.2014. Politika
O Babićevom uhićenju: Ostojić doznao iz medija, Linić se ne bavi doktorima "Pričekajmo što će reći nadležna tijela", kratko je odgovorio ministar Hini upitan za komentar uhićenja predsjednika sindikata koji je prošle jeseni vodio dvomjesečni štrajk liječnika.
čitanja | Više >>>

30.01.2014. Politika
Dr Ivica Babić prevezen u zagrebačko Državno odvjetništvo Istražitelju su tijekom dopodneva pretražili stan i druge prostorije u vlasništvu dr Ivice Babića u virovitičkoj Gajevoj ulici nakon čeka je prevezen u Zagreb kako bi državnom odvjetniku dao iskaz.
čitanja | Više >>>


30.01.2014. Politika
Uhićen dr Ivica Babić Babić je u javnosti posljednjih mjeseci poznat kao vođa štrajka liječnika, a prije 20-ak dana ga je liječnik i čelni čovjek Nacionalnog foruma Nikica Gabrić prozvao da je "lažni invalid Domovinskog rata".
čitanja | Više >>>

30.01.2014. Gospodarstvo
Molim vas, ne pitajte me kad ćemo izaći iz krize jer... Kad novinar godinama piše o ekonomiji i pokušava u kolumnama predvidjeti ekonomsku budućnost, nije nikakvo čudo da ga prijatelji i znanci često pitaju jedno te isto pitanje: ‘Kad ćemo izaći iz krize?’
čitanja | Više >>>

30.01.2014. Zdravlje
Moderne platnene pelene- vraćamo li se korijenima? U zadnje vrijeme se sve više roditelja odlučuje za zdraviju varijantu pelena, ali se u moru proizvođača i vrsta teško odlučiti i brzo uhodati. Platnene pelene se ne reklamiraju agresivno kao jednokratne...
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Politika
Premijerova polovina istine Premijer, uostalom, uporno zaobilazi jedino važno pitanje cijeloga »slučaja Perković«: je li hrvatski interes rasvijetliti i kazniti ubojstva poput Đurekovićeva? Ako jest, Europski uhidbeni nalog sjajan je mehanizam. Ako nije, premijer bi morao objasniti zašto
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Kultura
Noć Muzeja: Grudanje, šuljanje, skidanje, izložba i glazba U petak, 31. siječnja, održat će se tradicionalna manifestacija „Noć Muzeja" koja nudi mogućnost besplatnog posjeta muzejima uz različite popratne programe.Tim je povodom Gradski muzej Virovitica za ovogodišnju „ Noć muzeja 2014" odlučio posjetiteljima ponuditi zanimljiv sadržaj.
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Aktualnosti
Projekt „Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra“ U Sigetvaru je 27. siječnja održana Početna konferencija za projekt pod akronimom KFT što znači „Through knowledge and friendship for beter tomorrow“
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Grad
Tihana Harmund ravnateljica virovitičke Razvojne agencije VTA Prema riječima gradonačelnika Ivice Kirina Grad Virovitica je završetkom prošle godine izašao iz Razvojne agencije Sjever DAN jer se novom regionalnom podjelom u Hrvatskoj Virovitica više neće kao do sada vezati za gradove sjeverozapadne Hrvatske već za gradove istočne regije, te čvršće povezati s Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA.
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Grad
Dejan Kurtanjek zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Virovitica Dejan Kurtanjek, inženjer sigurnosti – smjer zaštita od požara do sad je više od šest godina radio u virovitičkom TVIN-u kao vatrogasac
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Grad
Zatvaraju se za promet sve pješačke dionice unutar i oko Gradskog parka Zbog sprečavanja opasnosti od pucanja i padanja suhoga granja na pješačkim površinama kroz Gradski park, zatvaraju se za promet sve pješačke dionice unutar i oko parka i to do otapanja snijega i obavljenoga pregleda i uklanjanja opasnosti
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Aktualnosti
Zimsko ruho Slatine u objektivu Dragutina Fišlija Snijeg koji je napadao na gradske ulice stvorio je snježni prekrivač koji je slatinčanima donio prave zimske radosti.
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Politika
Martina Šega predsjednica mladih HNS-a, za dopredsjednika izabran Tomislav Petrović U nedjelju 26. siječnja u Orahovici je održana je Izborna skupština mladih HNS-a županijske organizacije Virovitičko-podravske.
čitanja | Više >>>

29.01.2014. Aktualnosti
 „Psihologija komunikacije“ profesora Siniše Brlasa u školama diljem Hrvatske Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske 15. siječnja objavilo je Popis udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za školsku godinu 2014./2015. Na tome Popisu udžbenik „Psihologija komunikacije“ profesora Brlasa u skupini je udžbenika predviđenih za nastavu istoimenog nastavnog predmeta u obrtničkim strukovnim školama u području rada osobnih usluga.
čitanja | Više >>>

28.01.2014. Viroexpo
Susret predstavnika komora u HGK- Županijskoj komori Viroviitca Istaknuto je da je promidžba putem sajmova i izložbi, jedna od temeljnih funkcija gospodarskih komora, a u cilju većeg plasmana roba i usluga članica.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net