jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

11. mjesec 2013. godine


30.11.2013. Politika
Mladi Virovitičani i Slatinčani fotografiranjem poručili da su PROTIV Brojni Slatinčani i Virovitičani na ulicama su danas izrazili potporu očuvanju ljudskih prava i sekularne države uoči nedjeljnog referenduma kojim udruga U ime obitelji i Željka Markić u Ustav žele ugraditi svoju definiciju braka kao zajednice isključivo muškarca i žene.
čitanja | Više >>>

29.11.2013. Kazalište Virovitica
“Mačka” osvojila sisačku publiku Na ovogodišnjem 6. Festivalu Prolog predstava Mačka na vrućem limenom krovu proglašena je, od strane publike, drugom najboljom predstavom festivala.
čitanja | Više >>>


29.11.2013. Obrtništvo
Održan 26. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a   U hotelu „Histria“ u Puli je od 24. do 26. studenog 2013. održan 26. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, na kojem je sudjelovalo oko 600 obrtnika, djelatnika i dužnosnika iz komorskog sustava, ali i raznih ministarstava, državnih tijela te jedinica lokalne i regionalne samouprave.
čitanja | Više >>>

29.11.2013. Priroda društva
Anita Moorjani – putovanje do raja s povratnom kartom Bolnica je savršeno mjesto za osobni duhovni razvoj. Primijetio sam to još prije nekoliko godina kada bih svako malo odlazio na hitnu, gdje bih po nekoliko sati meditirao na svjetlo i zvuk, gledajuću u zelene lampice koje se pale i gase na bip, bip, bip…strahujući stalno da ne začujem onaj zlokobni biiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. S vremenom sam shvatio da su takvi strahovi nepotrebni, jer kada bi se to i desilo ja ga ne bih niti čuo. Čemu, dakle, dizati paniku. Nakon ove spoznaje mogao sam se mirno prepustiti sudbini i opušteno uživati u duhovnoj kontemplaciji. Ne kaže se uzalud – “Prvo razum pa onda duhovnost.”
čitanja | Više >>>

29.11.2013. Politika
Udruga mladih Krik: Glasaj za bezuvjetnu ljubav, glasaj Protiv   Zakon nije, niti bi trebao biti, instrument za razlikovanje i diskriminatornu kategorizaciju građanskih prava i obveza na temelju osobina koje nisu rezultat odgoja, učenja i rada tijekom životnog ciklusa.
čitanja | Više >>>

28.11.2013. Gospodarstvo
Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća Mladi Virovitičanin Igor Andrović (33) u manje od deset godina radnog staža uspio je mnogima nezamislivo – od referenta nabave nakon završenog studija ekonomije postati direktorom i to ne jednog, nego čak tri poduzeća istovremeno.
čitanja | Više >>>

28.11.2013. Aktualnosti
Upitan posao za oko 4000 uzgajivača sorte burley u Hrvatskoj Europski farmeri strahuju od članka 6. buduće duhanske direktive EU, kojom se brane gotovo svi sastojci koji se koriste u klasičnoj proizvodnji duhana ili mu daju specifičan okus, miris i boju
čitanja | Više >>>


28.11.2013. Gospodarstvo
Jadna je zemlja u kojoj je proračun najvažniji dokument Rebalans proračuna za 2013. Prijedlog proračuna za 2014. Proračunski deficit. Komu se smanjuju proračunska sredstva? Komu se proračunska sredstva povećavaju? Koliko se mora povećati međustopa PDV-a da se proračun dovoljno napuni? Koliko se treba zadužiti da se popuni proračunska rupa...?
čitanja | Više >>>

27.11.2013. Aktualnosti
Partnersko rješavanje problema u zajednici Kroz teorijsko izlaganje i praktične vježbe sudionicima je ukazano na važnost uspostavljanja suradnje i partnerstva u rješavanju konkretnih problema na razini lokalne zajednice.
čitanja | Više >>>

27.11.2013. Aktualnosti
Godišnje se prijavi i registrira od 14.000 do 22.000 slučajeva obiteljskog nasilja Udruga S.O.S. Virovitica, u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije prigodnom je javnom akcijom obilježila Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.
čitanja | Više >>>

27.11.2013. Aktualnosti
 Zbog sudskog spora Općine Pitomača i Osijek Koteksa, najavljena izvanredna sjednica Objavljeno je da su Proračunske izmjene prihvaćene jednoglasno što nije točno jer je vijećnik HSPD-a glasovao protiv zbog nekih stavki za koje je predviđeno povećanje sredstava
čitanja | Više >>>

26.11.2013. Aktualnosti
Dragocjeni savjeti muškarcima od novopečene kućanice:Protiv ili za? sramim živjeti u zemlji koja se vraća u srednji vijek. Sramim se što živim u tako divnoj zemlji sa najljepšim prirodnim bogatstvima od kojih zastaje dah, samo zato jer ljudi u njoj ne znaju misliti svojom glavom nego čekaju da netko odluči umjesto njih
čitanja | Više >>>

26.11.2013. Politika
Da li je Homo sapiens čovjek ili neki daljnji rođak homoseksualca ?! Glasujem protiv, naravno. Jer mogli smo pametnije utrošiti taj novac. Možda za neko novo radno mjesto u Vukovaru.
čitanja | Više >>>

26.11.2013. Aktualnosti
Dnevnik jedne (ne)obične djevojke po imenu Ines: Eh, kad bi svi bili sretni... Što će mi dijamantni zubi, zlatni lanci, kad je srce jedino ono iskreno i pravo što isijava iz čovjeka...Netko je izgubio vid, a netko nije sretan što vidi, što ima mogućnost, taj predivan dar...
čitanja | Više >>>

24.11.2013. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: ANTU PAVELIĆA pokopati na Mirogoju, u Zagrebu, ili  Daniel Schwarz zanovijeta Počasno mjesto odmah pokraj groba pokojnog predsjednika Tuđmana, naručiti bijeli mramor s Brača, ma što spomenik, Mauzolej za Antu Pavelića…
čitanja | Više >>>

23.11.2013. Prosvjeta
Diktatura ravnateljice virovitičkog Centra za rehabilitaciju Učenika petog vratila u prvi kako bi dobila više novaca za školu. Za zamjenicu predložila vlastitu kćer, a natječaj za posao provodila po svojim kriterijima.
čitanja | Više >>>

22.11.2013. Politika
Referendum za pristojnost Predlažemo referendum kojim bi građani promjenom Ustava sami zabranili daljnje sužavanje prava manjina, odnosno zabranili »demokratsko« kljaštrenje ljudskih prava
čitanja | Više >>>

22.11.2013. Glazba
Podrška Vatri za ulazak pjesme „Vrati se“ u CMC Top 30 Ovog vikenda na portalu Večernji.hr možete glasovati za novi prijedlog koji će se naći na CMC Top 30 – nacionalnoj top-ljestvici. Samo glasovi čitatelja portala Vecernji.hr od petka do ponedjeljka odlučiuju koja nova pjesma ulazi u CMC Top 30.
čitanja | Više >>>

22.11.2013. Priroda društva
Kurikulumi glazbenog odgoja Već pune 23 godine Hrvatskom kolaju dva kurikuluma glazbenog odgoja koja, ovisno o prigodi, različito tumače povijesne i glazbeno-umjetničke vrijednosti poznate opere Nikola Šubić Zrinjski. Kulminacija ove komedije (meni nije smiješno, ali cijela Europa nam se smije) dosegla je vrhunac u prošli utorak, kada je 25 tisuća maksimirskih duša (s ove južne strane Maksimirske ceste) izvodilo popularni poklič bana Nikole i njegovih vojnika, pod umjetničkim ravnanjem nogometaša Josipa Šimunića, koji je od malih nogu maštao o tome da u dresu hrvatske reprezentacije dirigira ovom slavnom hrvatskom operom.
čitanja | Više >>>

22.11.2013. Gospodarstvo
Strane tvrtke u Hrvatskoj: Virovitičko-podravska županija zadnja po inozemnim ulaganjima Začelje ljestvice privlačnosti za strani kapital drže i Požeško-slavonska te Bjelovarsko-bilogorska županija, pokazuje analiza Bisnodea.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net