jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

10. mjesec 2013. godine


31.10.2013. Aktualnosti
Zajedno u borbi protiv trgovine ljudima U Postaji granične policije u Terezinom Polju, održan je stručno-edukativni susret policijskih službenika kriminalističke, granične i temeljne policije, uključujući i rukovoditelje iz svih policijskih postaja PU virovitičko - podravske.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Aktualnosti
Tristo lampiona za sjećanje na najmilije U tradicionalnoj akciji povodom blagdana Svih svetih, Forum mladih SDP-a Virovitice dijelilo je sugrađanima lampione a građani je podržali riječima hvale.
čitanja | Više >>>


31.10.2013. Aktualnosti
Mladi HDSSB-a podijelili lampione Slatinčanima Duboko svjesni opće besparice koja pogađa gotovo svaku obitelj u Slatini, Mladi HDSSB-a podijelili su lampione svojim sugrađanima, te tom prilikom pokazali da su i uoči blagdana Svih svetih zajedno sa svojim Slatinčanima.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Aktualnosti
Podjela lampiona Slatinčanima Povodom blagdana Svih svetih, Forum mladih SDP-a grada Slatine dijelio je lampione Slatinčanima na Trgu sv. Josipa.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Grad
Bolje ikad - nego nikad Postavljamo si pitanje – ako grad nije iskoristio povlačenje sredstava za projekte Virovitice kroz tako renomiranu Agenciju, što će se dogoditi sa projektima apliciranima kroz razvojnu agenciju grada Virovitice?
čitanja | Više >>>

30.10.2013. Aktualnosti
Pitomača Loreni: Volimo te, molimo za tebe i brzo nam se vrati   Volimo te, molimo za tebe svaki dan i brzo nam se vrati – poručili su jučer u Pitomači prijatelji 12-godišnjoj Loreni Šergc koja se već četiri mjeseca hrabro bori s akutnom leukemijom na zagrebačkom Rebru. Lorena je za tešku bolest saznala krajem prošle školske godine i ljetne praznike provela je u bolnici.
čitanja | Više >>>

30.10.2013. Aktualnosti
Edukacija protiv vršnjačkog nasilja među djecom i mladima Virovitičko-podravska županija jedan je od 7 partnera iz Italije, Španjolske, Grčke i Irske koji su zajednički prijavili projekt na program EU DAPHNE a koji se odnosi na prevenciju i edukaciju protiv vršnjačkog nasilja među djecom i mladima.
čitanja | Više >>>


30.10.2013. Politika
Nada Čavlović Smiljanec i Vlado Hanžek podpredsjednici su GO SDP-a Virovitica Nakon izbora Damira Barića za predsjednika Gradske organizacije, virovitički SDP-ovci su u nedjelju 27. listopada na izbornoj Konvenciji stranke izabrali i članove ostalih stranačkih tijela.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Zdravstvo
Slikovnica o slobodnom vremenu za najmlađe u Virovitičko-podravskoj županiji Članovi Stručnoga savjeta i osobno su obišli pojedine škole u Virovitičko-podravskoj županiji, a namjerno su odabrane manje škole, pa su tako u utorak, 29. Listopada posjećene područne škole u Crncu, Velikom Rastovcu, Ćeralijama, Orešcu i Rušanima kako bi najmlađima poručili da tijekom svojega rasta i razvoja imaju oslonac i u stručnjacima različitih profila.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Turizam
Obnova dvorca (kurije) Janković u Kapela Dvoru U sklopu prekograničnog projekta “Expirience and enjoy the Drava valley by bicycle” čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija započeli su radovi na obnovi dvorca (kurije) Janković u Kapela Dvoru. Projekt akronima „Drava4Enjoy“ najveći je projekt u Trećem pozivu te je ujedno i najveći projekt turističke infrastrukture cijelog Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Gospodarstvo
Pitomača: Prezentacija o sustavima navodnjavanja U utorak 29. listopada, s početkom u 18 sati u dvorani za konferencije Općine Pitomača u organizaciji Virovitičko-podravske županije bit će održana prezentacija i radionica vezana uz temu projektiranja sustava navodnjavanja Lukač.
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Gospodarstvo
Potpisan Partnerski sporazum o suradnji na aktivnostima samozapošljavanja Potporom za samozapošljavanje u 2012. zaposlena je 61 osoba, a tijekom 2013. godine nvlastiti posao je pokrenulo čak 106 osoba.
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Gospodarstvo
Održan 6. sajam poslova Za nezaposlene osobe, učenike i studente, bla je to prilika za izravne kontakte s poslodavcima kojima su mogli odmah ostaviti svoje zamolbe, životopise, kontakt podatke...
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Kultura
Virovitičke mažoretkinje obilježile 7 godina rada Uz brojne medalje, pehare, plakete i priznanja, Virovitičke mažoretkinje već nekoliko godina zaredom nose i titulu državnih prvakinja u nekoliko kategorija, a s tom titulom ne zaostaju ni na internacionalnoj razini
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Aktualnosti
Dragocjeni savjeti muškarcima od novopečene kućanice: Nogomet ili ne pitanje je sad Vaša se ljubav želi maziti, a izjavila je to u najgore vrijeme – drugo poluvrijeme je već dobrano u toku – zašto se toga, zaboga, nije sjetila na kraju prvog poluvremena.
čitanja | Više >>>

26.10.2013. Zdravlje
Besplatno mjerenje šećera u krvi i krvnog tlaka Danas je u organizaciji Ortopedske tehnike d.o.o. „Otos“ iz Osijeka, ispred Otosove poslovnice u Virovitici, Ljudevita Gaja 20, organizirana akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka. U akciji su sudjelovale medicinske sestre Opće bolnice Virovitica uz pomoć djelatnice Ortopetske tehnike „Otos“.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Politika
Stožer bez maske A kome stožer ne bi zabranio »rad u javnim službama i bavljenje politikom«? Zasigurno ne – Tomislavu Merčepu. Taj je uglednik u ponedjeljak, zagrljen s posljednjim zapovjednikom obrane Vukovara Brankom Borkovićem, podržao zahtjeve stožera. »Ćirilica u Vukovaru, ćirilica u Udbini, to graniči s maštom ludog čovjeka... Neće im to proći«, poručio je Merčep.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Gospodarstvo
Procedura prekomjernog deficita - povratak u 1982. Poslovni tjednik kakav je Lider mora na neki način popratiti i komentirati vijest da je statistički ured Europske unije Eurostat izašao s nalazom da je hrvatski proračunski deficit pet posto BDP-a. I da je to iznad ona tri posto nakon čega se mora aktivirati procedura prekomjernog deficita.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Priroda društva
Škola na daljinski U nedavnoj saborskoj raspravi o radu Ureda pravobraniteljice za djecu, nekoliko saborskih zastupnika upozorilo je na potrebu da se učiteljima osiguraju efikasnije mjere kontrole učenika u nastavi. Isto već godinama traže i sami učitelji, kojima je sve teže uspostaviti optimalnu radnu atmosferu na svojim satovima, što u stavu dječje pravobraniteljice, međutim, ne nailazi na zdušnu potporu. Odakle takav razlaz u procjeni pedagoške efikasnosti i čije mišljenje treba uzeti kao kompetentnije?
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Aktualnosti
Terenske nastave studentima u Virovitici Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici započela je s provedbom terenske nastave s ciljem upoznavanja studenata s turističkim resursima, s mogućnosti njihove valorizacije, uvida u organicajiju i poslovanje ugostiteljskih objekata, načina upravljanja pojedinim destinacijama te provođenja marketinških aktivnosti.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net