jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 »

9. mjesec 2013. godine


29.09.2013. Aktualnosti
Grijanje u Virovitici “preko noći” skuplje enormnih 95,45 posto Poskupljenje od 95,45 posto za grijanje u sadašnjoj situaciji veliki je udar na džep Virovitičana pa će ga plaćati skuplje nego Zagrepčani. Na to je na sjednici Gradskog vijeća upozorio Siniša Prpić, vijećnik i predsjednik Hrvatske stranke pravne države iz Virovitice
čitanja | Više >>>

29.09.2013. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: Kako sam prošao u Maksimiru?? (cvijetak berem, kaznu plaćam!) Bere se grožđe, brežuljcima se ore pjesme berača grožđa, beru grožđe i predsjednik, i diplomati, kruške padaju, žute, zrele, vilijamovke, uskoro će i lješnjaci, pa kukuruzi…njih treba brati. Eh, kako smo nekada kao gimnazijski razred išli u branje kukuruza!?? I dragu sam jutrom vozio na biciklu, bez kacige na glavi. I šumorila su polja kukuruza te jeseni. A danas??
čitanja | Više >>>


27.09.2013. Politika
Idući tjedan odluka o optužni protiv Ivice Kirina u slučaju Fimi media Zagrebački Županijski sud idući će tjedan odlučiti hoće li potvrditi ili odbaciti optužnicu protiv bivšeg ministra unutarnjih poslova Ivice Kirina u slučaju Fimi media.
čitanja | Više >>>

27.09.2013. Politika
Raspništvo: Dok drugi štede u Pitomači se razbacuju novcem iz poračuna Ovo je samo jedna u nizu pogrešnih odluka kako Općinskog vijeća Pitomače tako i kompletne HDZ-ove vlasti u Virovitičko-podravskoj županiji.
čitanja | Više >>>

27.09.2013. Aktualnosti
Glazbene igraonice za djecu sa teškoćama u razvoju Udruga za Down sindrom Virovitičkopodravske županije uz pomoć i suradnju Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica pokreće Glazbene igraonice za djecu sa teškoćama u razvoju. Igraonice će se provoditi jednom mjesečno u prostoru Glazbene škole Jan Vlašimsky.
čitanja | Više >>>

27.09.2013. Gospodarstvo
Najavljen 6. Sajam poslova  Cilj Sajma poslova je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada, ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih aktera koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada.
čitanja | Više >>>

27.09.2013. Politika
Europska krvava zora Početak konačnoga uspona »stranke« koja namjerno, i simbolikom i programom, naglašava srodnost s NSDAP Adolfa Hitlera. A Europa šuti!
čitanja | Više >>>


27.09.2013. Gospodarstvo
Ne dajte da vas zaslijepe samo ekonomska pitanja!? Svjesno upadam u zamku komentiranja govora premijera Zorana Milanovića o stanju nacije u Saboru ovog tjedna. Vjerojatno bi taj govor trebalo ignorirati jer nije donio ništa novo. I, prema očekivanju, nije ispunio toliko potrebnu motivacijsku ulogu zbunjenoj, uplašenoj i dezorijentiranoj naciji.
čitanja | Više >>>

27.09.2013. Priroda društva
Sekundarna demencija – varijacije na aktualna zbivanja Profesionalne bolesti javljaju se uslijed posljedica štetnog djelovanja na radnom mjestu. Ni političari nisu imuni na to, posebno na one bolesti uzrokovane kemijskim spojevima. Iz te skupine izdvajamo jednu osobitu vrstu, izazvanu lošom KEMIJOM između dviju ili više suparničkih stranaka. Dogodi li se to, a obično se dogodi, bolest postaje prelazna i nerijetko završava raznim oblicima sekundarne demencije. Ne ubija, ali čovjeka može nasmijat.
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Grad
Namjerno potrgane mreže na Igralištu Dubravka Nadam se da će se, ukoliko se slike javno prikažu, odgovorni makar malo posramiti, pa će neko sljedeće igralište trajati malko duže od jedne godine.
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Zdravstvo
Novi projekt Zavoda za javno zdravstvo provodi se u suradnji s odgojno-obrazovnim ustanovama Dogovoreno je da će odgojno-obrazovne ustanove do 15. listopada provesti posljednju u nizu, desetu školsku godinu za redom, Anketu o ovisnostima među učenicima šestoga razreda osnovnih škola i drugoga razreda srednjih škola.
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Gospodarstvo
Podjela Zakona ne prati potrebu za poboljšanjem uvjeta za ishođenje akata za građenje Razmatrani su Nacrti Zakona o gradnji, Zakona o prostornom uređenju i Zakona o građevinskoj inspekciji, koji su upućeni u saborsku proceduru od strane Vlade RH.
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Kultura
Veterani dugog jezika Nervoza od nemoći ili nemoć od nervoze što ispadaš glup i naivan i ne ide ti onako kako si zamišljao pa kad si još i domaćin...
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Gospodarstvo
Na sajmu inovacija Virovitičanin predstavlja ljevak za vino – dozator Sebastijan Leci, učenik Industrijsko-obrtničke škole Virovitica za svoju je inovaciju dobio i zlatnu medalju na 7. Međunarodnom sajmu INVENTUM.
čitanja | Više >>>

26.09.2013. Šapat srca
Dnevnik jedne (ne)obične djevojke po imenu Ines: Ljubav i ljubavni jadi Oduvijek sam maštala o ljubavi, strasti, romantici,vjernosti, iskrenosti i ništa me drugo ne zanima osim tog.Nije isti seks s ljubavlju, ili seks iz potrebe ili samo čisto iz privlačnosti fizičkog izgleda.
čitanja | Više >>>

25.09.2013. Obrtništvo
Tradicionalno obilježen Dan obrtnika Virovitice  Svečanom sjednicom Skupštine 22. rujna 2013. tradicionalno je obilježen Dan obrtnika Virovitice, u spomen na prvo zapisano udruživanje obrtnika virovitičkog kraja 1774. godine.
čitanja | Više >>>

25.09.2013. Politika
Mate Vukušić: Kako je (izvan)stranačka problematika SDP-a postala nacionalni interes…. Sve medije u Lijepoj našoj, ovih dana očito su najviše zaintrigirale, ali i zabavile nacionalne (izvan)stranačke igre Socijaldemokratske partije. Ne treba se tomu niti previše čuditi, jer ipak je SDP vodeća i najjača politička stranka u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

25.09.2013. Politika
Robertino Repić podnio neopozive ostavke na funkcije u HDZ-u Slatine Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Slatina Robertino Repić, podnio je neopozive ostavke na mjesta predsjednika Gradskog odbora, dopredsjednika Županijskog odbora HDZ-a, te člana Županijskog odbora HDZ-a, zbog osobnih razloga i nemogućnosti obavljanja navedenih funkcija.
čitanja | Više >>>

25.09.2013. Obavijesti
Humanitarna pomoć u odjeći Svi članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, branitelji koji nisu članovi udruge kao i građani koji su potrebiti mogu doći Dom OS RH u Virovitici te slobodno od izloženoga uzeti sve što odgovara njima ili članovima njihovih obitelji.
čitanja | Više >>>

24.09.2013. Gospodarstvo
Krunoslav Kovač i Hrastico nastupili na izložbi Centra za dizajn HGK Četvrta izložba Zajednice za industrijski dizajn (ZzID) na kojoj su predstavljeni novonastali proizvodi dizajnera Zajednice svečano je otvorena 19. rujna u Centru za dizajn Hrvatske gospodarske komore. Na izložbi je među ostalima predstavljena komoda iz programa „Arsany" autora Krunoslava Kovača i proizvođača tvrtke Hrastico iz Pitomače.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net