jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 »

8. mjesec 2013. godine


13.08.2013. Gospodarstvo
U srijedu otvaranje Poduzetničkog inkubatora Izgradnja novog Poduzetničkog inkubatora, koji se gradi u sklopu EU projekta vrijednog 7.201.619,00 kuna, započela je u listopadu prošle godine.
čitanja | Više >>>

13.08.2013. Obrtništvo
Vlada RH usvojila novi kreditni program HAMAG INVEST-a Odlukom Vlade RH od 1. kolovoza 2013. usvojen je novi kreditni program Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije pod nazivom „Mikro kreditiranje-prvi korak u poduzetništvo“.
čitanja | Više >>>

12.08.2013. Gospodarstvo
Jubilarni 20. Međunarodni sajam poljoprivrede „Gazdanapok“ Nakon svečanosti otvorenja, izložbeni prostor HGK – Županijske komore Virovitica, posjetili su Czervan Gjorgy, državni tajnik za poljoprivredu Mađarske Vlade.
čitanja | Više >>>

12.08.2013. Rokovo
Virovitica Open 2013: Organizatorima pohvala natjecatelja za vrhunski i profesionalno odrađeno natjecanje Završen je jaki međunarodni turnir natjecanja u bench pressu i powerliftingu Virovitica Open 2013 koji se u sklopu „Rokova 2013“ održao u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. U dva dana natjecalo se sveukupno 80 natjecatelja.
čitanja | Više >>>

11.08.2013. Politika
Prpić: Što bi bilo da na svečanoj sjednici Kirinu vičem: Ua lopove, pokrao si novac! Vojni ordinarij Jezerinac bi se mogao zabrinuti da mu Tolušić uzima kruh. Njegove šetanje od Bleiburga do Knina i busanje u hrvatska prsa prelaze svaku granicu.
čitanja | Više >>>

10.08.2013. Obrtništvo
Fast food Hamby – samo je ime staro, sve drugo je novo Nova vlasnica gospođa Anita Kovačev napominje da je uvela novine sa ciljem poboljšanja kvalitete proizvoda i usluga na jednu višu razinu kvalitete koju će mušterije prepoznati i znati cijeniti.
čitanja | Više >>>

09.08.2013. Male priče o velikim stvarima
Potres i Sisotres - Za koga je batina iz Raja izašla? "Mnoge žene koje se ne odijevaju pristojno... navode muškarce na pogrešan put... što za posljedicu ima potrese zemlje", izjavio je iranski klerik Sedighi (The Guardian).
čitanja | Više >>>

09.08.2013. Obrtništvo
Inspekcije u poljoprivredi kao supermeni Ono što se nije moglo Zakonom o zabrani i sprječavanju neregistriranog obavljanja djelatnosti sada će moći „superinspektori“ novim Zakonom o inspekcijama u poljoprivredi.
čitanja | Više >>>

09.08.2013. Priroda društva
Oluje i gromovi Usmjerenog obrazovanja Dan pobjede i domovinske zahvalnosti jedan je od onih blagdana za koje se u narodu obično kaže: “Samo neka sve prođe u miru”. Uz ovaj dan, još četiri svečana Dana u godini slave se pod istim sloganom i s jednakom nadom: Praznik rada, Dan antifašističke borbe, Dan državnosti i Dan neovisnosti. A svemu je krivo Usmjereno obrazovanje.
čitanja | Više >>>

09.08.2013. Obrtništvo
U petak caffe i disco bar Štedna ponovno otvara vrata Na otvaranju svira grupa Jablani iz Siska akustična verzija Jablana duet Kilski, u subotu poznati akustički trio Flegeolet Matija Kovač i Ivan Vanđija (gitare) te Antonija Domšić vokal.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Gospodarstvo
Sedam bespovratnih potpora gospodarstvenicima VIDRA pružila potporu i pripremila projektne prijedloge za 5 poduzeća u ukupnoj vrijednosti od 3.775.611,70 kuna.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Male priče o velikim stvarima
Autoškola Teorijski dio prošao je bez problema, više sam buljio u sise kolegice u klupi do mene, nego što sam slušao predavača kako se trudi objasniti važnosti držanja propisanoga razmaka.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Aktualnosti
Virovitičko-podravska županija do kraja godine potpuno bez mina Razminirat će se dio gospodarske jedinice Medveđak-Kusac u općini Voćin, a proračunskim novcima i preostali poslovi u općinama Čačinci i Voćin.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Politika
Tomislav Žagar županu Tolušiću: Tko je koga uhićivao? Tko su vaši, a tko su naši? Tomislav Žagar, zastupnik u Hrvatskom saboru, potaknut uvredama i klevetama koje je župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, uputio premijeru Milanoviću i predsjedniku države Josipoviću na svom Facebook profilu, uputio je otvoreno pismo.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Gospodarstvo
Hrvatska je zemlja koja se pomirila s time da će bankrotirati Sve je više argumenata da je Hrvatska zemlja koja se pomirila s time da će završiti u bankrotu. Dovoljno je vidjeti izostanak reakcija na objavu agencije Standard & Poor's kako su izgledi za stabilnost državnih financija dodatno pogoršani.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Turizam
Najavljen Srednjovjekovni viteški turnir na Jankovcu Biti će to prikaz povijesnog razdoblja, viteške borbe, sajam starih zanata i opreme, turniri u streličarstvu i bohurtu te dnevna i noćna opsada utvrde Klak.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Malo soli
O spolnosti i životu :) Kako starim sve više cijenim žene iznad četrdeset. Žena te dobi neće nikad probuditi muškarca usred noći i pitati "O čemu razmišljaš?". Ona ne mari što misliš.
čitanja | Više >>>

08.08.2013. Politika
Tomislav Tolušić premijeru: Niste dostojni onog jednog jedinog najmanjeg kamena kojeg ste jučer pogazili u Kninu Bi sam u Kninu, slušao ispraznu govoranciju premijera i predsjednika i žao mi je što nisam fućkao - napisao je župan Tomislav Tolušić na svom FB profilu.
čitanja | Više >>>

07.08.2013. Aktualnosti
Djelatnici IJP Virovitica spremni za zahtjevna spašavanja Osam djelatnika IJP Virovitica zajedno sa Zapovjednikom Andrejom Hegediš, na završnom polaganju u Zagrebu, uspješno je prošlo višednevni tečaj spašavanja iz dubina i visina 1. stupnja.
čitanja | Više >>>

07.08.2013. Rokovo
3.Virovitica Open BENCH PRESS & POWERLIFTING U subotu 10.kolovoza u Virovitici u Dvorani tehničke škole, održat će se prema svim pravilima HPLS-a, 3.Virovitica Open BENCH PRESS & POWERLIFTING.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net