jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 »

8. mjesec 2013. godine


18.08.2013. Gospodarstvo
Župan Tolušić traži reprogram klupskih kredita Na inicijativu poduzetnika s područja Virovitičko-podravske županije je uputio dopis ministarstvima gospodarstva i obrtništva.
čitanja | Više >>>

18.08.2013. Virovitička povjestica
Stoljeće i skoram frtalj dobre mikeške kobi – prvi dio Od davnina čovjekova postojanja i samosvjesti lov je bio temelj preživljavanja, biološke ravnoteže, a time i sila za održavanja flore i faune. Prvi crteži načinjeni rukom čovjeka nastali u razdoblju ranog Solitrena i kasnog Magdalena (prije 18500. – 14000. godina) u špilji Altamiri na sjeveru Španjolske prikazuju bizone, tada jedne od kvalitetnije čovjekove hrane.
čitanja | Više >>>

18.08.2013. Turizam
Povećan broj noćenja u Virovitičko-podravskoj županiji U registriranim smještajnim objektima Virovitičko-podravske županije u srpnju je ostvareno 1712 noćenja, 1365 domaćih i 347 stranih gostiju.
čitanja | Više >>>

18.08.2013. Politika
Nema prave akcije i promjene bez sveobuhvatne vizije što uistinu želimo Promijenili smo i nekoliko Vlada, ali nažalost još uvijek nismo uspjeli napraviti i osmisliti najvažnije, a to je Vizija i strategija RH za dulje razdoblje.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Obrtništvo
Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt vrijedan 2,5 milijun kuna i zaposlio 5 novih radnika Čašćenjem dobronamjernika i čestitara Jozo je slatinskoj javnosti predstavio i ponudio objekt veći 100 četvornih metara.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Doba propasti
Početak kraja Negdje u bespuću nepojmljivo ogromnog postojećeg svijeta, podmukla je Izdajnikova letjelica bešćutno putovala k svojem cilju, a svakom svjetlosnom godinom koju je nezamislivom brzinom prevalila, propast cjelokupne stvanorsti postajala je sve bliža i sve sigurnija. Sjajne i jasne zvijezde čijoj se nedostižnosti puki ljudski rod bespomoćno divio dok su nepomične opsjedale nebo, nisu više bile čvrste točke svjetosti, nego su se sada doimale poput mutne i rijetke maglice, stopljene u jednoličnu smjesu nepostojane bjeline koja je već satima neumorno prolazila kroz sitna i neprobojna okna tog zlokobnog svemirskog broda.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Gospodarstvo
Poduzetnici, zbijte svoje redove! Od politike nema pomoći Napokon. U ponedjeljak počinje druga polovica poslovne 2013. godine.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Priroda društva
Odakle višak u državnoj blagajni? Ovoga tjedna nećemo o politici. Iza nas je Velika Gospa i red je posvetiti nekoliko redaka nekim “božjim čudima”. Uz to, vrijeme je i pripreme za popravne ispite u jesenjem roku pa i tome treba posvetiti malo pažnje. Krenimo zato upravo iz školskih klupa.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Zdravstvo
Novi model upućivanja u bolnice od 1. rujna Postavljanje dijagnoze, liječenje pacijenta i praćenje kroničnih bolesnika prebacuje se na liječnike primarne zaštite, koji više neće biti administratori bolničkih liječnika.
čitanja | Više >>>

16.08.2013. Politika
Sretno vam Rok(s)ovo 2013.! Zašto SDP-ovci hvale HDZ-ovce, koliko dobrotvornog rada zaslužuje Kirin i kako je trošio vojničke dane mladi vojak Tolušić.
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Aktualnosti
Izletište Jankovac domaćin ljetnog kampa mladih CDN-ov ljetni kamp organizirala je Udruga “Zeleni prozor” koja se bavi međunarodnom suradnjom na području zaštite okoliša i održivog razvoja.
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Stjepan Tot: Blagdanska čestitka SDP-a - deklarativna gluma dušobrižništva i dobrih namjera Ova Milanovićeva i Linićeva država to i je, ali samo za dobrostojeću manjinu a ne za većinu običnih ljudi, za male i srednje poduzetnike, poštene radnike i težake koje žuljevima svojih ruku.
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss:  Julius Meinl, kava i bečke  kavane Kada sam se 1991. godine, našao u Beču prvo sam zapažao one znakove koje sam znao i u dotadašnjem životu. Jedan od tih znakova bila je i figura glave dječaka crne boje kože s izduženim fesom i čuperkom na vrhu fesa.. Bio je to znak s limene kutije za kavu koju je majka držala na kredencu u kuhinji, pored kutija 505 sa crtom, Plavi devet, poslije se (oko 1980.) najviše tražila Meinlova kava „Praesident“ (predsjednik).
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Politika
Seljaci i dalje prosvjeduju - blokade cesta se nastavljaju Predsjednik Poljoprivredne komore Brodsko-posavske županije Antun Vrakić pozvao je sve prosvjednike da u petak, 16. kolovoza, blokiraju ceste
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Politika
HSU: Sretan blagdan Velike Gospe, Dan svetog Roka i Dan grada Virovitice Želja nam je da odnosi svih ljudi, nas međusobno, budu ispunjeni ljubavlju, razumijevanjem i uzajamnim poštovanjem, želimo vam sretan blagdan Velike Gospe, Dan svetog Roka i Dan grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Aktualnosti
Otvoren Stalni postav Domovinskog rata O kronologiji nastanka Stalnog postava u ime glavnog inicijatora tog projekta Hrvatskog časničkog zbora Virovitice govorio je predsjednik virovitičkih časnika Davor Špoljarić.
čitanja | Više >>>

15.08.2013. Politika
Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata: Čestitamo Blagdan Velike Gospe, Dan Svetog Roka i dan Grada Virovitice 779. obljetnica spomena na ime našeg grada posebna je jer ju obilježavamo u godini ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije.
čitanja | Više >>>

14.08.2013. Aktualnosti
Sportske igre mladih: Pitomačanke zlatne u Splitu Vođene trenerom Ivanom Meterom u kategoriji rukomet 1998 i mlađe, mlade Pitomačanke, pobijedile su domaću ekipu Splita i u Pitomaču ponijele zlato.
čitanja | Više >>>

14.08.2013. Politika
Sretan blagdan Velike Gospe, Dan svetog Roka i Dan grada Virovitice Ovih dana ispunjeni smo zadovoljstvom i srećom što živimo u predivnom slavonskom gradu kojeg mi Virovitičani s ponosom možemo nazvati svojim domom te što nas čini jednom velikom i sretnom obitelji.
čitanja | Više >>>

14.08.2013. Kultura
Danas Prvi mikeški divani Literarno-edukativni program s izložbom fotografija i druženje u prostorijama Dnevnog boravak Gradskog društva crvenog križa, (stari vatrogasni dom) počinje u 10 sati.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net