jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:
1 2 3 4 5 »

8. mjesec 2013. godine


30.08.2013. Priroda društva
Lud, zbunjen, (dez)informiran Informacija je važan segment građanske svijesti. Bez prave i potpune informacije nema niti prave demokracije, koja nije samo vezana za prostor uže države politike, nego pokriva i razne druge interesne sfere od presudne važnosti za život. Ali nemaju sve vijesti jednaki tretman i ne cirkuliraju sve kroz medijski prostor istom dinamikom. Neke nam se same nude, a neke moramo sami potražiti, ili ih se mora barem malo pogurati.
čitanja | Više >>>

30.08.2013. Obrtništvo
Udruženje obrtnika Orahovica poziva svoje članove na informatičko obrazovanje Udruženje obrtnika Orahovica, uz pomoć potpore Ministarstva poduzetništva i obrta, za svoje članove organizira informatičko obrazovanje.
čitanja | Više >>>


29.08.2013. Gospodarstvo
Panonski drvni centar spremna za prijavu na EU fondove Panonski drvni centar kompetencija – projekt čiji je nositelj Virovitičko-podravske županija dobio je od Upravnog odjela za prostorno uređenje i i gradnju grada Virovitice građevinsku dozvolu.
čitanja | Više >>>

29.08.2013. Aktualnosti
3.Memorijalni maraton "Da se ne zaboravi Baranja 91" Osijek -Batina Cilj organizatora ovog maratona je ukazati cjelokupnoj hrvatskoj javnosti da povijesni događaji u Baranji, te svo progonstvo i stradanja nesrpskog stanovništva Baranje se ne smije zaboraviti
čitanja | Više >>>

29.08.2013. Gospodarstvo
Bilo bi najbolje da se Hrvatska odrekne novca iz fondova EU Blokada fondova Europske unije Hrvatskoj najčešće je spominjana negativna posljedica odbijanja premijera Zorana Milanovića da hrvatsko zakonodavstvo (tzv. lex Perković) prilagodi pravilima europskog uhidbenog naloga.
čitanja | Više >>>

29.08.2013. Obrtništvo
Novi kreditni programi Hrvatske banke za obnovu i razvitak Cilj poticanje osnivanja i razvoja poslovanja malih i srednjih gospodarskih subjekata koji su u vlasništvu državljana RH u dobnoj skupini do 30 godina.
čitanja | Više >>>

29.08.2013. Županija
Koordinaciju župana slavonskih županija u Virovitici Za utorak, 3. rujna, s početkom u 9 sati župan Tomislav Tolušić sazvao je koordinaciju župana slavonskih županija koja će se održati u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>


29.08.2013. Glazba
U subotu u Štednoj (Ne)normalni Balašević trubute band Riječ je najboljem Balaševićevom tribute band, jedinom službenom jer su nastupili zajedno s Balaševićem u jednoj TV emisiji.
čitanja | Više >>>

29.08.2013. Aktualnosti
Komemoracija žrtvama rata u Četekovcu Tog dana ubijeno je 24 mještana Četekovaca, Balinaca i Čojluga. Tijekom Domovinskog rata za slobodu Hrvatske svoje živote dalo ukupno 34 mještana tih sela.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Županija
Dvadeset godina Virovitičko-podravske županije Povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije 3. rujna, u utorak, u 8 sati na Spomen obilježju hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju u Virovitici biti će polaganje vijenaca.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Slatina
Prva revijalna izložba pasa u Slatini - zlato Luni i Azri Program je upotpunila je demonstracija rada službenih, sportskih i policijskih pasa, što je izazvalo oduševljenje svih okupljenih u Parku 136. slatinske brigade HV-a.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Aktualnosti
Novi portal Čuvalica.hr - servis za obitelj Čuvanje, edukacija i briga o djeci, skrb i njega starijih osoba, briga o i čuvanje kućnih ljubimca i održavanje kuće, ureda ili vrta.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Gospodarstvo
Hrvatski Telekom proširio pokrivenost 4G mrežom- Virovitici pristup najbržem mobilnom internetu četvrte generacije Dostupnost brzog interneta strateška je smjernica Hrvatskog Telekoma koji svakodnevno povećava pokrivenost brzim 3G i 4G mrežama, te nudi najveću dostupnost obje mreže u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Glazba
Natura rock, rock pod zvijezdama na Šašnatom polju Nastupit će bendovi Black Tattoo i Villa Vereucha te country-rockera Picksiebnera. Iz središta Pitomače bit će organiziran prijevoz do karaule.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Kazalište Virovitica
Kazalište pod Murvom - dvije nagrade Goranu Košiju Festival se održava na gradskom trgu Male Gospe pod stoljetnom murvom, uz veliki interes medija i gledateljstva.
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Putujem i pišem
Njemačka: Berlin u pet priča – Pod noćnim nebom Berlina Grad je budan, Berlin, onaj noćni, diše, onaj tajanstveni, onaj tihi, onaj skriveni, ulica obojenih tamnim tonovima, tonovima noći
čitanja | Više >>>

28.08.2013. Doba propasti
Odbačene sluge Neumoljiva i ratoborna sila koja je kaotičnom suvremenom svijetu nastojala vratiti barem djelić smisla i harmonije primaknula se već nevjerojatno blizu odaji smrti u kojoj je Izdajnik još odavno postavio nepromostivu zapreku namijenjenu uništenju svakoga tko se drzne ući u njegovu bazu. Njihovi oprezni, sitni i polagani koraci ubrzo su prerasli u odvažni galop pogonjen bijesom i mržnjom, no hrabrost koja je u njima iznenada buknula uskoro je donijela propast desecima poštenih i odanih američkih vojnika.
čitanja | Više >>>

27.08.2013. Gospodarstvo
Koprivničko-križevačka županija na 3. sajmu Agroexpo Sajam Agroexpo održava se u središtu Virovitice, na Trgu kralja Tomislava, u subotu 31. kolovoza od 8 do 15 sati. Svečano otvorenje zakazano je za 10 sati.
čitanja | Više >>>

27.08.2013. Obrtništvo
Izmjena propisa - sirovinski sastava tekstilnih proizvoda Primjenom Uredbe EU o nazivima tekstilnih vlakana i povezanom označavanju i obilježavanju sirovinskog sastava tekstilnih proizvoda više nije obvezno navoditi zemlju podrijetla.
čitanja | Više >>>

27.08.2013. Županija
Izaslanstvo Virovitičko-podravske županije na obilježavanju 22. obljetnice neovisnosti Ukrajine Za vrijeme trodnevnog boravka u Ukrajini sastali su se s brojnim uglednicima iz gospodarskog, političkog i vjerskog života te nazočili središnjoj regionalnoj proslavi u Khmelnytsky.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net