jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Auto sajam i buvljak od 18. ožujka ponovno na prostoru Visoke škole
Ministar Tolušić otvorio konferenciju Budućnost hrvatske drvne industrije
Uređuje se biciklističko odmorište u Špišić Bukovici
HALMED: Sumnja na krivotvorene serije lijeka Levitra
Organizacije civilnog društva pozvale EU da zaštiti novinare i građane koji traže informacije
Pusić: Nečuveno je da predsjednica govori protiv Ustava vlastite zemlje
Započeo pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od raka
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5

7. mjesec 2013. godine


02.07.2013. Aktualnosti
Najava ukidanja Županijskog obiteljskog centra ražalostila roditelje i korisnike brojnih programa Želimo da čujete naš glas i glas naše djece jer ne znamo možete li zamisliti koliko je teško nama roditeljima bez stručne podrške.
čitanja | Više >>>

02.07.2013. Politika
U središtu Pečuha proslavljen ulazak Hrvatske u Europsku uniju Okupilo se više od 5 tisuća ljudi, nasupila su brojna kulturno umjetnička društva, pjevački zborovi i filharmonija, a sve je završilo Srebrnim krilima i vatrometom.
čitanja | Više >>>

02.07.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Agrarci počeli žetvu ranih usjeva Organizatori proizvodnje spremno dočekuju otkup prvih količina pšenice, a cijene će ovisiti o tržišnim uvjetima, koje determiniraju okolnosti i kretanja na regionalnoj i globalnoj razini.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Glazba
Rodoljubaši na proslavi 434. rođendana Grada Karlovca Hrvatsko pjevačko društvo Rodoljub je povodom proslave 434. rođendana Grada Karlovca i svečanog obilježavanja ulaska Hrvatske u članstvo u Europsku uniju, sudjelovao na Festivalu zborova
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Prosvjeta
Lucija Relić, Tanja Bušljeta i Luka Tripalo najučenici školske godine 2012./2013. Oni su najučenicima proglašeni na 20. manifestaciji “Zbogom školo do jeseni” koju svake godine organizira Virovitičko-podravska županija.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Aktualnosti
Hodnja ratnih vojnih invalida od Voćina do Bučja  Hodnja je organizirana u znak sjećanja na sve zatočenike logora tijekom 1991. godine. Sudjelovali su članovi iz Slatine, Orahovice i Voćina.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Sport
Turnir u streljaštvu Zajednica udruga HIVIDR-e Na turniru je sudjelovalo 26 momčadi braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata sa prostora Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Kultura
Cambirdge Young Learners testovi u Fonemu Učenici su testirani na tri razine znanja jezika: Starters (za najmlađe), Movers (srednji stupanj) i Flyers (za učenike do 13 godina).
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Gospodarstvo
Panex–Dinamic: Vožnja biciklom do zdravlja Ukoliko imate potrebu za kvalitetnim vrhunskim biciklima tu je prodajno-servisni centar Panex –Dinamic koji već 15 godina u Virovitici uživa među ljubiteljima vožnje biciklima dobar ugled.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Aktualnosti
Četiri zlata i jedno srebro za PLK „Spartak“ U Đurđevcu je u Hotelu Picok održano Međunarodno natjecanje u raw bench pressu. Virovitički Powerlifting klub Spartak osvojio je pet medalja.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Politika
Koalicija SDP/HNS/HSU čestitala ulazak Hrvatske u EU Uvjereni smo da je i Europa s nama obogatila, oplemenila i učvrstila svoju opstojnost koja svim Europljanima jamči budućnost i život dostojan čovjeka.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Politika
Čestitka župana Tolušića povodom ulaska Hrvatske u EU Privučenim sredstvima iz fondova trudili smo se održati i obnoviti našu kulturnu baštinu, tradiciju i običaje, dati priliku mladim ljudima za obrazovanje i zapošljavanje.
čitanja | Više >>>

01.07.2013. Politika
Na Graničnom prijelazu Terezino Polje podignuta zastava EU Nakon prigodnih govora načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske Mirko Kostelac, na sredini mosta otkrio je tablu na kojoj uz „Hrvatska“ piše i „Europska unija“.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net