jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Auto sajam i buvljak od 18. ožujka ponovno na prostoru Visoke škole
Ministar Tolušić otvorio konferenciju Budućnost hrvatske drvne industrije
Uređuje se biciklističko odmorište u Špišić Bukovici
HALMED: Sumnja na krivotvorene serije lijeka Levitra
Organizacije civilnog društva pozvale EU da zaštiti novinare i građane koji traže informacije
Pusić: Nečuveno je da predsjednica govori protiv Ustava vlastite zemlje
Započeo pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od raka
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 »

7. mjesec 2013. godine


14.07.2013. Politika
Časni i nečasni - svaka vlast dodjeljuje odličja po mjerilima vlastite pameti ili gluposti Ako u lokalnoj zajednici nisu na cijeni intelektualna i umjetnička dostignuća ili angažman za ljudsko dobro, kako da se njihovi nosioci nađu na počasnim mjestima?
čitanja | Više >>>

14.07.2013. Doba propasti
Zatočeni junak U zloglasnom sjedištu Izdajnikove korporacije, mnoštvo njegovih slijepih podanika radilo je marljivo poput mrava, ne znajući niti kojem cilju služe,a njihov je Gospodar tek zadovoljno trljao ruke, shvaćajući da mu svijet sad leži pod nogama i da ga više nitko ne može zaustaviti. Većina njegovih suradnika bili su neuki i jednostavni radnici pristigli iz zemalja Jugoistočno Europe koji su, privučeni vrlo visokom plaćom, odlučili posvetiti svoj život tko zna kakvom paklenome planu. Jedino je Sluga dobro znao što se od njega uistinu očekuje, shvaćajući da svojim zalaganjem stavlja sudbinu cijelog svijeta na kocku, štoviše on je bio desna Izdajnikova ruka i bez njega taj naizgled genijalni zlotvor nikad ne bi stigao toliko daleko.
čitanja | Više >>>

14.07.2013. Poljoprivreda
Mato Mlinarić u Plodovima zemlje Predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka Mato Mlinarić gostovat će danas u emisiji Plodovi zemlje. Mlinarić će u studiju HTV-a pričati o položaju poljoprivrednika u Europskoj uniji, cijeni pšenice, najavljenom podnošenju kaznene prijave protiv otkupljivača i drugim aktualnostima u poljoprivredi.
čitanja | Više >>>

13.07.2013. Fra Ma Fu
Objavljen roman Franje Fuisa Velika glad u plemenu Gula-Gula U knjizi opsega 192 strane, u tvrdom uvezu, Veljko Krulčić je napisao opširnu studiju u kojoj otkriva čitav niz novih i dosad nepoznatih detalja iz života i stvaralaštva Fra-Ma-Fua
čitanja | Više >>>

13.07.2013. Zdravlje
Druženje članova Udruge za Down sindrom Na druženju, koje je sadržavalo i likovnu radionicu fini roštilj, malo pecanja i puno razgovora i druženja, bilo je nazočno preko 50 ljudi, obitelji i prijatelje.
čitanja | Više >>>

13.07.2013. Gospodarstvo
Čestitke Privredne komore Kantona Sarajevo povodom ulaska Hrvatske u EU Iskreno se nadamo da će gospodarstvo Republike Hrvatske u narednom periodu, ostvariti značajan rast, u čemu vidimo i šansu gospodarstvu BiH za unapređenje naše suradnje i zajedničkog prosperiteta.
čitanja | Više >>>

13.07.2013. Priroda društva
Priča o brodu i ljudima Moderna civilizacijska formula za sretan život glasi: “Biti zdrav i konkurentan” – a izvedena je iz službene definicije zdravlja ( kao stanja potpunog tjelesnog, duševnog i socijalnog blagostanja) – iz koje jasno proizlazi da je ljudsko društvo skup lakših i težih bolesnika koji jedan drugome konkuriraju, umjesto da si pomažu i surađuju.
čitanja | Više >>>

12.07.2013. Kultura
Nikolina Tomić ponovo predsjednica slatinskog FVK-a Za dopredsjednicu je izabrana Lareta Žubrinić, za tajnicu Ivana Kanski, a na skupštini se razgovaralo o budućim projektima te suradnji s lokalnim ustanovama i udrugama.
čitanja | Više >>>

12.07.2013. Obrtništvo
U HOK-u održana Konferencija o unutarnjem tržištu EU U organizaciji HOK-a i uz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i Ministarstva vanjskih i europskih poslova, 11. srpnja 2013. održana je Konferencija o mogućnostima hrvatskih obrtnika na tržištu EU.
čitanja | Više >>>

12.07.2013. Gospodarstvo
Gdje su te tvornice koje su trebale niknuti uz autoceste? Autoceste su luksuz koji si, nesposobni kakvi kolektivno jesmo, nismo mogli priuštiti. Pogotovo kad su se troškovi njihove gradnje počeli ‘napumpavati’.
čitanja | Više >>>

12.07.2013. Kultura
Eh Dimitrije, Dimitrije Kao šaka u oko ili nešto još gore, udarac po zdravom mozgu kroz otvorenu lubanju. Čisti sumrak umjetnosti, pad i propast!
čitanja | Više >>>

11.07.2013. Politika
HDZ-ov povratak zlobi Propusti HDZ-a mogli bi dakle spriječiti Vladu da namakne novac za dugove. Bude li tako, HDZ će dakako navaliti na Vladu jer – ne vraća dugove.
čitanja | Više >>>

11.07.2013. Aktualnosti
17. Sportske igre mladih bez sudionika iz Virovitičko-podravske županije Na žalost ove godine na finalnim natjecanjima u Splitu, sudionoka iz naše županije neće biti jer Sportske igre nisu dobile potporu lokalne samouprave.
čitanja | Više >>>

10.07.2013. Male priče o velikim stvarima
Prva ljubav Došao je taj dan koji svi iščekuju, bio je četvrtak ili petak, cimerica joj je zbrisala kući za vikend, imali smo stan samo za sebe.
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Obrtništvo
Obrtnici na svečanoj Akademiji HOK-a u Zagrebu Svečanom akademijom i dodjelom priznanja najistaknutijim obrtnicima te promocijom više od 1.400 novih majstora među kojima 74 iz Virovitičko-podravske županije obilježen Dan Hrvatske obrtničke komore.
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Politika
Žarko Plevnik: Bez odgovora na pitanje o slobodi medija Djed je bio izdavač svojih vlastitih novina. Bio je u njima i novinar i glavni urednik. Svoju je novinu tiskao u vlastitoj tiskari. Sve je bilo pod njegovom kontrolom...
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Poljoprivreda
Nezavisni seljaci: Ponuda otkupljivača pšenice sramotna Iz Udruge tvrde da je to kršenje Zakona o tržišnom natjecanju. Seljaci napominju kako je na burzi u Budimpešti otkupna cijena pšenice kunu i 26 lipa te da bi u Hrvatskoj, prema izračunu, trebala biti kunu i 40 lipa.
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Poljoprivreda
Prijave se za sudjelovanje na 3. sajmu agro proizvoda i opreme Agroexpo 2013. Treći po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2013 i ove godine održati će se u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije 31. kolovoza u Virovitici
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Zdravlje
Rječnik ovisnosti Siniše Brlasa dobit će i treće izdanje Interes za otkupom iskazao je Lions Clubs International (Distrikt 126 Croatia, Lions Club Slatina) koji će i financirati novo izdanje.
čitanja | Više >>>

08.07.2013. Promet
Pružne veze s Virovitičko-podravskom županijom Najave SDP-ovih saborskih zastupnika Vedrana Babića i Tomislava Žagara prije lokalnih izbora nisu ostale samo dio prijeizbornog folklora nego potvrdu dobivaju i u praksi.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net