jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Auto sajam i buvljak od 18. ožujka ponovno na prostoru Visoke škole
Ministar Tolušić otvorio konferenciju Budućnost hrvatske drvne industrije
Uređuje se biciklističko odmorište u Špišić Bukovici
HALMED: Sumnja na krivotvorene serije lijeka Levitra
Organizacije civilnog društva pozvale EU da zaštiti novinare i građane koji traže informacije
Pusić: Nečuveno je da predsjednica govori protiv Ustava vlastite zemlje
Započeo pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od raka
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 »

7. mjesec 2013. godine


23.07.2013. Male priče o velikim stvarima
Ljetno kupanje I dok mi se još voda cijedila sa speedo gačica razmišljao sam o idućoj nedjelji i povratku na mjesto zločina, ili na Čingi-lingi, meni je bilo svejedno, bitno je da se kupa!
čitanja | Više >>>

22.07.2013. Aktualnosti
Powerlifting klub „Sparta“ iz Pitomače suspendiran iz članstva Saveza U Pivnici „Jelen“ u Virovitici, održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog powerlifting saveza. Sjednici su pravo nazočnosti imali predstavnici deset klubova službeno registriranih u Savezu.
čitanja | Više >>>

20.07.2013. Gospodarstvo
U Orsan stigao brod Dubrovnik izgrađen u Virovitici U petak navečer oko 21 sat u lučicu Orsan uplovila je ljepotica pod zastavom Svetog Vlaha! Regatna brodica, duga 12 metara, prvi regatni brod proizveden u Hrvatskoj od njene neovisnosti!
čitanja | Više >>>

20.07.2013. Aktualnosti
Predstavljen projekt „I will – I know – I can!“ Cilj projekta je pridonijeti smanjenju diskriminacije i marginalizacije osoba s invaliditetom i žena žrtava nasilja s invaliditetom na području Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>

20.07.2013. Aktualnosti
Povlači se marmelada od marelice Eurovoće zadruge Proizvod sadrži više sumpornog dioksida od propisanog, izvijestilo je Ministarstvo poljoprivrede na svojim mrežnim stranicama.
čitanja | Više >>>

20.07.2013. Doba propasti
Spasonosni bljesak Čovjek je i dalje strepio hoće li ga zadesiti najgora moguća sudbina, osjećajući se poslije dugo vremena smrtnim, ranjivim i zaista nemoćnim pred sudbinom, znajući da svoje loše odluke više neće moći ispraviti niti će biti u stanju vratiti one ključne trenutke u kojima se događaju vrlo kobne, ali posve očite pogreške. Za njega je sada postojao samo jedan svemir, samo jedan okrutni svijet i samo jedna mutna svijest okrutno zarobljena u ovom tijelu i u ovoj stvarnosti. Dokle god će Gospodar biti negdje daleko od njega, zaokupljen besplodnim raspravama nadnaravnog vijeća, obećane mu moći neće biti na raspolaganju i svaka dragocjena sekunda koja prođe bit će nepovratno izgubljena, baš kao u životima svih ostalih smrtnika. Carstvo borovih stabala sve je jače pritiskala gusta i teška tama, obavivši se oko njega poput crne guje, no pakleni vojni kamp još se nije spremao na počinak, nego je tek sada u njemu postojala najveća živost i tek su sada za Čovjeka počele one najveće muke.
čitanja | Više >>>

20.07.2013. Politika
Nazavisni seljaci: Dan propasti velikog HSS-a za malu fotelju još manjeg predsjednika. Umjesto da bude vjerodostojan predstavnik sela i ruralne Hrvatske, a u političkom smislu Stranka koja oko sebe okuplja politički centar, HSS se udao za HDZ.
čitanja | Više >>>

19.07.2013. Politika
Predsjednik virovitičkog ogranka Hrvatskih laburista Josip Hudi dao ostavku Ostavku na sve funkcije u stranci, unatoč dobroj volji i želji za promicanje osobne i stranačke politike, podnosim iz privatnih razloga.
čitanja | Više >>>

19.07.2013. Priroda društva
Da je Savle bio pacijent, nikada ne bi postao Pavle Da je kojim slučajem Savlu iz Tarza prije povijesnog puta u Damask bila postavljena dijagnoza sa oznakom “F” ( skup bolest koje opisuju devijaciju duha i svijesti) – radi opsesivno-kompulzivnog poremećaja, izraženom u obliku nasilnog ponašanja kojeg je sustavno provodio nad kršćanima – nema te svete knjige čije bi ga kasnije svjedočanstvo o preobraćenju pretvorilo u sveca, niti suda koji bi mu povjerovao da govori istinu.
čitanja | Više >>>

19.07.2013. Kultura
Ipak se kreće Kod današnje obnove naše palače Pejačević upada u oči, ako se malko bolje pogleda, da se ne radi baš o restauracijskoj obnovi njenog vanjskog izgleda.
čitanja | Više >>>

18.07.2013. Gospodarstvo
Ustavom obvezati premijere RH da budu ‘trgovački putnici’ Spletom okolnosti redakcija Lidera došla je u posjed premijerova još neobjavljenog članka. Donosimo najzanimljivije dijelove.
čitanja | Više >>>

18.07.2013. Politika
Premijer u paučini Ideološke svađe – ma kakve bile – uvijek su u Hrvatskoj hranile samo desnicu, zakriljujući budućnost crnim maglama prošlosti, u kakvima se dobro snalazi samo ista takva, crna politika
čitanja | Više >>>

18.07.2013. Obrtništvo
Ukinuta Knjiga žalbi Izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti ukinuta je obveza držanja „knjige žalbi“ i na taj način se uskladilo postupanje ugostitelja sa Zakonom o zaštiti potrošača.
čitanja | Više >>>

17.07.2013. Zdravlje
Direktor tvrtke Kobak umro od uboda stršljena Slavko Krznarić radio je jučer popodne na svom imanju kada ga je u predjelu glave uboo stršljen. Hitno je prevezen u virovitičku bolnicu, ali spasa nije bilo...
čitanja | Više >>>

16.07.2013. Gospodarstvo
Stipić grupi umjesto nagodbe sad prijeti odlazak u stečaj Ministarstvo ispituje sumnje u eventualne zlouporabe primjenjujući institut proboja pravne osobnosti.
čitanja | Više >>>

16.07.2013. Prosvjeta
Virovitičanin Tibor Žukina bez greške riješio ispit iz matematike na A razini i fizike Objavljeni su rezultati pisanih ispita državne mature. Učenik Gimnazije Petar Preradović i naš stalni suradnik Tibor Žukina među najboljima u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

16.07.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Gospodarsko vijeće HGK: Stanje u gospodarstvu zabrinjavajuće Očekuje se, ulaskom u Europsku uniju, otvaranje tržišta i stvaranje određenih gospodarskih pretpostavki, od strane samih gospodarstvenika, ali i Vlade RH.
čitanja | Više >>>

15.07.2013. Rokovo
Powerlifting: Virovitica Open International 2013 Natjecanje u powerliftingu u Virovitici početkom kolovoza, postaje svake godine sve značajnije. Prije dvije godine zaljubljenici u ovaj sport s područja grada Virovitice organizirali su jedno od prvih natjecanja uopće u powerliftingu u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

14.07.2013. Donacije
Donacija iz Francuske Donacija težine 13.200 kg sastoji se od uglavnom od odjeće, cipela, igračaka i puno bolničkih kreveta, pelena za inkontinenciju i medicinskih pomagala.
čitanja | Više >>>

14.07.2013. Aktualnosti
Crveni križ: Ljetovanje na Čiovu Specifičnost naših ljetovanja je u tome što zajedno pod „jednim krovom“ borave generacije od godinu-dvije do preko 70 godina.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net