jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 »

7. mjesec 2013. godine


31.07.2013. Male priče o velikim stvarima
Batina je iz raja izašla Suzne oči su mi poprimile dotada neviđen sjaj tipa zlokobnog pogleda onih baba iz meksičkih sapunica, a osmjeh kao da sam ga pokupio od Grincha kada je pokrao sve božićne poklone.
čitanja | Više >>>

29.07.2013. Virovitička povjestica
Tko je što Kolika je među ljudima zavist, jal ako nekomu što bolje uspjeva. On je svakakav. Osobito znadu prigovarati razni mangubi i razni lijenčice. Ta ljudi koji svoje što imadu profučkaju.
čitanja | Više >>>


29.07.2013. Gospodarstvo
Cijene bicikala u Panex dinamicu niže 25 posto Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za povoljnu kupovinu vrhunskih bicikala „Rockmachine“ i „head“ bicikla po zaista izuzetnim cijenama.
čitanja | Više >>>

29.07.2013. Suhopolje
Akcija Nevidljivog kazališta na temu 'potrošačko društvo' Pokazali su se šaroliki stavovi od kojih su izuzetno bili zanimljivi oni o odnosu načina potrošnje i nezaposlenosti te o ekološkoj komponenti masovne potrošnje..
čitanja | Više >>>

28.07.2013. Aktualnosti
Maksimalne neznalice sa sportskih arena Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada osnovnu elementarnost ne poznaju neki medijski vrlo važni ljudi.
čitanja | Više >>>

28.07.2013. Aktualnosti
Crni krediti Je li, dakle, austrijska Raiffeisen banka u Hrvatsku plasirala »crne« kredite? Je li država to znala? Ako nije, kako nije? Ako jest, zašto nije reagirala?
čitanja | Više >>>

27.07.2013. Aktualnosti
Mato Mlinarić gost emisije Život je feferon Kako će seljaci preživjeti EU, zašto pšenica košta 1,05 Kn/Kg a kruh 8,00 Kn/Kg, tko brani i hrani velike i moćne a uništava male i jadne - odnosno tko je hrvatski SUPERHIK?
čitanja | Više >>>


26.07.2013. Gospodarstvo
Farma Senkovac odlazi u stečaj Stečajni upravitelj bit će dosadašnji predstečajni upravitelj Franjo Otročak.Najavljen dolazak zainteresiranih kupaca, predstavnika tvrtke Žito, koji će razmatrati preuzimanje farme.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Politika
Izvanredni Sabor HDSSB u studenome, čelnici dali mandate na raspolaganje Glavni razlog sazivanja izvanrednog Sabora je odgovor stranke na niz novonastalih situacija u društvu od zadnjeg Sabora u lipnju 2010.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Malo soli
Za nas nema promjene Što bi se na Balkanu dogodilo kada bismo ovdje kod nas pronašli toliko nafte da zaprijetimo ekonomskoj stabilnosti EU?
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Doba propasti
Teret besmrtnosti Izmučeni, izgladnjeli i iscrpljeni zarobljenik ponovno se našao u raljama odlučnih utjerivača istine, ne znajući više je li iznenadna pojava Gospodara bila samo puka tvorevina njegove pomućene i izobličene svijesti ili mu je sudbina uistinu odlučila dati još jednu priliku. Mahniti i snažni vojnik gledao ga je ravno u oči poput zvijeri, kao da bi ga najradije lišio života, a nejasna sjećanja na tek nedavnu onostranu poruku poticala su ga da zaklopi oči i prepusti se daljnjem tijeku događaja, kao da je već odavno pokleknuo pred mukama na koje je osuđen.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Aktualnosti
Ljubo R. Weiss: Boje  višnje I za promjenu, kao odmor od političko-povijesnih tema, evo na poklon jedna moja ranije objavljena pjesma. Usput, VIŠNJE su mi najomiljenije voće!
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Intervju
Nada Čavlović Smiljanec: Porezna će zatvoriti sve koji varaju Biti ravnateljica Porezne uprave nije nimalo zahvalna ni laka pozicija. Ne smatram da sam kontroverzna, jednostavno radim svoj posao, a uvijek će biti onih koji u tome vide nešto loše i kontroverzno, jer možda nisu navikli da se pojedine institucije počinju sve više otvarati prema građanima i da ustvari počinju obavljati svoj posao.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Poljoprivreda
PIK Orahovica E.J. Ribničarstvo zabranjen izvoz u BIH Iako se prvobitno radilo uglavnom o proizvođačima i prerađivačima mesa i stočne hrane, na spisku su i proizvođači mliječnih proizvoda, konzervirane ribe, maslina, povrća i konditorskih proizvoda.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Glazba
2. Lakestock - ovaj vikend nikamo iz Slatine, svi u Slatinu! ! Klub urbane kulture i Biciklistički klub Slatina radosno pozivaju sugrađane i sugrađanke na muzičko-scenski festival s društvenim i zabavnim igrama i rekreacijom u prirodi.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Politika
Matić najviše novca daje Đakiću i Dečaku Najviši iznos za 2013. dobila je Hvidra hadezeovca Josipa Đakića. Od ukupno 17 milijuna kuna proračunskog novca, u blagajnu spomenute udruge slilo se milijun i 575 tisuća kuna. Na listi potpora slijede Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Đure Dečaka s milijun i 131 tisućom kuna.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Aktualnosti
Linić zgrožen? S pravom! Sučeva odluka mogla bi nepotrebno srušiti možda jedini uspješan gospodarski projekt ove vlade – dokazano učinkovito spašavanje stotina tvrtki s desecima tisuća radnika
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Gospodarstvo
Nakon bankara i prekupaca zaletio se i trgovački sudac Bankari, prekupci s tržnica i suci trgovačkih sudova. Naizgled neobično, nepovezano društvo. Međutim, nije tako. Ovih tjedana imaju nešto zajedničko. Sve tri skupine suočavaju se sa za njih neočekivanim prevladavajućim stajalištem opće javnosti. I s bolnom lekcijom o tome da nije dobro pretjerivati u maksimiranju vlastitih interesa.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Politika
Mirovina se uplaćuje i 'borcu' koji je 1945. imao samo tri godine! Predsjednik Hvidre Josip Đakić ističe da bi korisnici partizanskih mirovina trebali imati 90 ili 100 godina ili su, dodaje ironično, imali samo 5 ili 10 godina kad su krenuli u rat protiv okupatora.
čitanja | Više >>>

23.07.2013. Poljoprivreda
Poison city: Prva berba lavande Rezultati su više nego zadovoljavajući – pješčano tlo Podravine pokazalo se jako dobrom podlogom za uzgoj.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net