jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

6. mjesec 2013. godine


30.06.2013. Aktualnosti
Proslava ulaska Hrvatske u EU pred Robnom kućom u Virovitici Gradska glazba Virovitica, Mažoretkinje Gradske glazbe i Villa Vereucha band izvođači su koji će nastupiti u programu proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju u Virovitici. Prigodan program održat će se u središtu grada, ispred Robne kuće u 19:30 sati. Organizator je Grad Virovitica.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Virovitičanin Domagoj Šegregur u kampanji „Hrvatska u Europskoj uniji“ Okosnicu kampanje čine ljudi koji svojim angažmanom promoviraju Hrvatsku u Europskoj uniji, kao npr. Blanka Vlašić, Ognjen Sviličić, Zrinka Cvitešić, Slavenka Drakulić...
čitanja | Više >>>


30.06.2013. Gospodarstvo
Hrvatska u EU ulazi nakon 20 godina ekonomskog lutanja Ovo će biti pomalo nostalgična kolumna. Posljednja prije nego što i novinsko izdavaštvo u Hrvatskoj postane dio novinarstva Europske unije.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Pečuh: Proslava ulaska Hrvatske u EU - Hrvatska, dobro došla! U kulturno-zabavnom programu nastupit će folklorna društva, zborovi, tamburaški orkestri i glazbenici dviju zemalja. Sve će završiti koncertom Srebrnih krila i vatrometom.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Politika
Ljubo R. Weiss: Ajmo reći, Hrvatska u EU Pokušava se u Hrvatskoj stvoriti atmosfera slavlja, a zapravo, ajmo reći, malo je onih kojima je tim povodom do slavlja.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Danas u 17 sati ističe rok za prijavu bespravnih građevina Do sredine ovoga tjedna bilo je ukupno 2400 zahtjeva, a očekuje se da će građani ukupno dostaviti 3000 zahtjeva za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.
čitanja | Više >>>

29.06.2013. Zdravlje
Priručnik Zavoda za javno zdravstvo predstavljen i u Europskoj uniji Knjigu su u Pečuhu predstavili ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus i jedan od urednika profesor Siniša Brlas
čitanja | Više >>>


29.06.2013. Politika
Obitelj tragično preminulog mladića dobila spor-Općina Pitomača isplatila 1,3 milijuna kuna Načelnik Općine Željko Grgačić povišenim tonom krivce je tražio u „odvjetničkoj zavjeri“, te se pozivao na reviziju sudskog postupka tvrdeći da nitko iz Općine nije kriv.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Aktualnosti
Poziv na Dan udruga Svaka udruga izlagač ima priliku predstaviti svoj rad na besplatnom štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge i kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Gospodarstvo
U Virovitici i Slatini predstavljen novi Zakon o porezu na dodanu vrijednost Od 1. srpnja pristupanjem Hrvatske u EU, sadašnji Zakon i Pravilnik o porezu na dodanu vrijednost prestaju važiti, a u primjeni će biti odredbe novog Zakona, osim nekoliko članaka, čija primjena počinje 1. siječnja 2015.godine.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Priroda društva
Posljednja večera Angela Merkel otkazala je dolazak na veliku službenu svečanost povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Ova odluka postala je prvorazredni politički događaj, podignut na razinu pravog skandala, koji je izazvao ogromnu pažnju domaće javnosti, potresajući ionako uzdrmane političke prilike u državi. Pitamo se: Zašto?
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Kultura
Likovna radionica "Da se ne zaboravi" Po završetku radionice na kojoj je izrađeno priličan broj dijela svim sudionicima likovne radionice pročelnik Općine Voćin Danijel Jozic uručio je zahvalnice i prigodne poklone.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Zakon o legalizaciji je nova masovna pljačka hrvatskih građanki i građana! Do danas se niti jedan od takozvanih narodnih poslanika, te niti jedna parlamentarna stranka nije ogradila od ove lupeške pljačke građanki i građana RH.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Aktualnosti
Proslava ulaska Hrvatske u EU na graničnom prijelazu Terezino Polje U noći 30. lipnja na 1. srpnja – točno u ponoć kada će biti podignute zastava Hrvatske i Europske unije.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Politika
Jovana Žnidarec izbačena iz SDP-a Svoju moralnost i odgovornost koju duguje prije svega biračim , može jedino pokazati vraćanjem mandata onima koji su joj omogućili da bude izabrana na listi.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Politika
Japajakanje Onako kako se Milanovićeva vlada odbija suočiti s izazovom punoga provođenja europskoga uhidbenog naloga, tako su se kreatori europske proslave, na simboličkoj razini, odbili suočiti s nepoznanicom hrvatskoga urastanja u tkivo Europe, odlučivši da, koliko dosad znamo, na svečanosti Europe – ništa o Europi ne spomenu
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Aktualnosti
HGK na proslavi Dana državnosti RH u Pečuhu Tom prigodom, Generalni konzulat RH u Pečuhu dodjelio je HGK – Županijskoj komori Virovitica, „Spomenicu“ povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.
čitanja | Više >>>

26.06.2013. Aktualnosti
Molitvena zajednica izvlačila novac od naivnih vjernika u Dalmaciji za crkvu u Koriji Članovi Udruge okupljali su se po stanovima i privatnim kućama. Molili su krunicu, čitali Sveto pismo, dogovarali hodočašća...
čitanja | Više >>>

25.06.2013. Aktualnosti
Prvi rođendan Hrvatskog powerlifting saveza Godina 2012. bila je godina institucionalnog rođenja powerliftinga u Hrvatskoj. Iako su pojedini entuzijasti odlazili na natjecanja i prije, te i sami organizirali razna natjecanja, ipak powerlifting u Hrvatskoj doživljava potpuni uzlet i rast tek nakon službenog osnutka Hrvatskog powerlifting saveza.
čitanja | Više >>>

25.06.2013. Sponzorirana vijest
SDP čestita Dan državnosti 25. lipnja 1991. godine Hrvatski sabor je donio povijesnu odluku - Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske! Time su hrvatski zastupnici ostvarili želju građana Hrvatske da žive u samostalnoj i neovisnoj državi i da sami odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net