jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

6. mjesec 2013. godine


30.06.2013. Aktualnosti
Proslava ulaska Hrvatske u EU pred Robnom kućom u Virovitici Gradska glazba Virovitica, Mažoretkinje Gradske glazbe i Villa Vereucha band izvođači su koji će nastupiti u programu proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju u Virovitici. Prigodan program održat će se u središtu grada, ispred Robne kuće u 19:30 sati. Organizator je Grad Virovitica.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Virovitičanin Domagoj Šegregur u kampanji „Hrvatska u Europskoj uniji“ Okosnicu kampanje čine ljudi koji svojim angažmanom promoviraju Hrvatsku u Europskoj uniji, kao npr. Blanka Vlašić, Ognjen Sviličić, Zrinka Cvitešić, Slavenka Drakulić...
čitanja | Više >>>


30.06.2013. Gospodarstvo
Hrvatska u EU ulazi nakon 20 godina ekonomskog lutanja Ovo će biti pomalo nostalgična kolumna. Posljednja prije nego što i novinsko izdavaštvo u Hrvatskoj postane dio novinarstva Europske unije.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Pečuh: Proslava ulaska Hrvatske u EU - Hrvatska, dobro došla! U kulturno-zabavnom programu nastupit će folklorna društva, zborovi, tamburaški orkestri i glazbenici dviju zemalja. Sve će završiti koncertom Srebrnih krila i vatrometom.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Politika
Ljubo R. Weiss: Ajmo reći, Hrvatska u EU Pokušava se u Hrvatskoj stvoriti atmosfera slavlja, a zapravo, ajmo reći, malo je onih kojima je tim povodom do slavlja.
čitanja | Više >>>

30.06.2013. Aktualnosti
Danas u 17 sati ističe rok za prijavu bespravnih građevina Do sredine ovoga tjedna bilo je ukupno 2400 zahtjeva, a očekuje se da će građani ukupno dostaviti 3000 zahtjeva za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.
čitanja | Više >>>

29.06.2013. Zdravlje
Priručnik Zavoda za javno zdravstvo predstavljen i u Europskoj uniji Knjigu su u Pečuhu predstavili ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus i jedan od urednika profesor Siniša Brlas
čitanja | Više >>>


29.06.2013. Politika
Obitelj tragično preminulog mladića dobila spor-Općina Pitomača isplatila 1,3 milijuna kuna Načelnik Općine Željko Grgačić povišenim tonom krivce je tražio u „odvjetničkoj zavjeri“, te se pozivao na reviziju sudskog postupka tvrdeći da nitko iz Općine nije kriv.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Aktualnosti
Poziv na Dan udruga Svaka udruga izlagač ima priliku predstaviti svoj rad na besplatnom štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge i kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Gospodarstvo
U Virovitici i Slatini predstavljen novi Zakon o porezu na dodanu vrijednost Od 1. srpnja pristupanjem Hrvatske u EU, sadašnji Zakon i Pravilnik o porezu na dodanu vrijednost prestaju važiti, a u primjeni će biti odredbe novog Zakona, osim nekoliko članaka, čija primjena počinje 1. siječnja 2015.godine.
čitanja | Više >>>

28.06.2013. Priroda društva
Posljednja večera Angela Merkel otkazala je dolazak na veliku službenu svečanost povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Ova odluka postala je prvorazredni politički događaj, podignut na razinu pravog skandala, koji je izazvao ogromnu pažnju domaće javnosti, potresajući ionako uzdrmane političke prilike u državi. Pitamo se: Zašto?
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Kultura
Likovna radionica "Da se ne zaboravi" Po završetku radionice na kojoj je izrađeno priličan broj dijela svim sudionicima likovne radionice pročelnik Općine Voćin Danijel Jozic uručio je zahvalnice i prigodne poklone.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Zakon o legalizaciji je nova masovna pljačka hrvatskih građanki i građana! Do danas se niti jedan od takozvanih narodnih poslanika, te niti jedna parlamentarna stranka nije ogradila od ove lupeške pljačke građanki i građana RH.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Aktualnosti
Proslava ulaska Hrvatske u EU na graničnom prijelazu Terezino Polje U noći 30. lipnja na 1. srpnja – točno u ponoć kada će biti podignute zastava Hrvatske i Europske unije.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Politika
Jovana Žnidarec izbačena iz SDP-a Svoju moralnost i odgovornost koju duguje prije svega biračim , može jedino pokazati vraćanjem mandata onima koji su joj omogućili da bude izabrana na listi.
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Politika
Japajakanje Onako kako se Milanovićeva vlada odbija suočiti s izazovom punoga provođenja europskoga uhidbenog naloga, tako su se kreatori europske proslave, na simboličkoj razini, odbili suočiti s nepoznanicom hrvatskoga urastanja u tkivo Europe, odlučivši da, koliko dosad znamo, na svečanosti Europe – ništa o Europi ne spomenu
čitanja | Više >>>

27.06.2013. Aktualnosti
HGK na proslavi Dana državnosti RH u Pečuhu Tom prigodom, Generalni konzulat RH u Pečuhu dodjelio je HGK – Županijskoj komori Virovitica, „Spomenicu“ povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.
čitanja | Više >>>

26.06.2013. Aktualnosti
Molitvena zajednica izvlačila novac od naivnih vjernika u Dalmaciji za crkvu u Koriji Članovi Udruge okupljali su se po stanovima i privatnim kućama. Molili su krunicu, čitali Sveto pismo, dogovarali hodočašća...
čitanja | Više >>>

25.06.2013. Aktualnosti
Prvi rođendan Hrvatskog powerlifting saveza Godina 2012. bila je godina institucionalnog rođenja powerliftinga u Hrvatskoj. Iako su pojedini entuzijasti odlazili na natjecanja i prije, te i sami organizirali razna natjecanja, ipak powerlifting u Hrvatskoj doživljava potpuni uzlet i rast tek nakon službenog osnutka Hrvatskog powerlifting saveza.
čitanja | Više >>>

25.06.2013. Sponzorirana vijest
SDP čestita Dan državnosti 25. lipnja 1991. godine Hrvatski sabor je donio povijesnu odluku - Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske! Time su hrvatski zastupnici ostvarili želju građana Hrvatske da žive u samostalnoj i neovisnoj državi i da sami odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net