jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

5. mjesec 2013. godine


31.05.2013. Politika
Ljubo R. Weiss: Mostar, Stari most  – Bogdan Bogdanović i Vladimir Kreća (povodom presuda u Haagu) Mostarski most nije samo most, on je alegorija, alegorija o spojenim obalama jedne rijeke, o zajedništvu grada i ljudi u njemu.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Zdravlje
Udruga Nutricioinizam Balans: Savjetovanja o prehrani i zdravom životu Osijek. Projekt je zamišljen kao individualno nutricionističko savjetovanje, a uključuje smjernice o pravilnoj prehrani i kontrole u savjetovalištu.
čitanja | Više >>>


31.05.2013. Aktualnosti
21. Vojnoredarstveno hodočašće u Lourdesu Ministarstvo branitelja zajedno s udrugama iz Domovinskog rata, organiziralo je sudjelovanje hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata na 21. Hodočašće hrvatske vojske i policije, koje je u organizaciji Vojnog ordinarijata, održano od 21. do 28. svibnja u Lourdesu.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Izbori 2013.
Završni predizborni skup SDP-a u Slatini Druženjem s građanima uz kavu i razgovor o konkretnim programima za razvitak Slatine, Gradska organizacija SDP-a danas je na Trgu sv. Josipa održala završni predizbornim skup. Mnogi građani su iznijeli nezadovoljstvo trenutnim vođenjem grada i s onim što gradonačelnik Ivan Roštaš nije učinio za Slatinu. Kandidatu za gradonačelnika Slobodanu Periću i zamjenicama Kseniji Plantak i Martini Grman podršku je dao Damir Barić iz virovitičke Gradske organizacije.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Priroda društva
E951 Proizvodnja, distribucija i konzumiranje sintetičkih lijekova strogo je kontrolirani proces, dok se proizvodnja, distribucija i konzumiranje sintetičkih otrova odvija sasvim slobodno. Filozofi kažu da paradoks daje snažan poticaj na razmišljanje. Treba li veći poticaj od ovog?
čitanja | Više >>>

30.05.2013. Kultura
Je li Tuđman krao orahe? Nalikuje na deliričnu slitinu Iron Mana, Halloween bundeve i namćorastog palanačkog ćate. Kao da je netko bio na cracku dok ga je radio. O onima koji će ga svečano ustoličiti da i ne govorimo. Udruženi zločinački neukus.
čitanja | Više >>>

30.05.2013. Politika
Uzalud tvam trud svirači - Virovitica.net je neprikosnovena činjenica društvenog života u gradu Mnogi su u ovih 11 godina pokušali dezavuirati naš rad ali nitko tako kontinuirano kao gospodin koji se skriva iza nicknamea bać joza.
čitanja | Više >>>


29.05.2013. Doba propasti
Zabranjeno znanje Utroba mraka u koju je već duboko zakoračio, sve ga je jače gutala te Čovjeka naglo počne obuzimati teško savladiva klaustrofobija kakva je običavala snaći samo prestravljene i izmučene zarobljenike skučene u tako malom prostoru da ondje jedva mogu stajati. Na trenutak se osjećao sasvim bespomoćno i beznadno, kao da ga je neki drugi onostrani narod ponovno prisilno stavio pod svoje okrilje i kao da nikad neće doći dan kada će iz hladnog podzemlja opet stupiti na vrelo pustinjsko tlo.
čitanja | Više >>>

29.05.2013. Virovitička povjestica
Cvijet u pupoljku, čovjek u mogućnosti, trstika koja misli… Reizdanje knjige Virovitica i Franjevci bio bi najveće priznanje Virovitičana p. Paškalu Cvenaku i njegovom neumornom radu na kulturno-povijesnom području našega zavičaja.
čitanja | Više >>>

29.05.2013. Politika
Poreznici dilali informacije i držali u ladici slučajeve uvoznika, ugostitelja i trgovaca Smijenjen je zamjenik Nade Čavlovi Zlatka Fabijančića i njeni pomoćnici Anđa Redžić, Željko Glavaš, Anđela Toth Sesar, Miljenko Krželj i Damir Živković i Marko Buljan...
čitanja | Više >>>

29.05.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Od 1. srpnja brojni radnici carine i špedicije ostaju bez posla Predlaže se zbrinjavanje djelatnika po iskustva ostalih zemalja, članica EU, koje za tu namjenu koristile sredstva iz EU fondova.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Glazba
Parni valjak, Natali Dizdar i Vatra još na vrhu HR TOP 40 Zaključno s nedjeljom 26. svibnja ista je trojka kao prethodnoga: Parni valjak prvi, Natali Dizdar druga i Vatra na trećem mjestu.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Tko je kako sijao, tako je i požnjeo! Zadovoljni mogu biti samo političari, jer umjesto festivala demokracije smo ponovno kao u proteklih 23 godine nazočili političkom cirkusu, prodaji muda pod bubrege...
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Aktualnosti
Virovitičko-podravska županija rekorder je po stopi nezaposlenosti Hrvatska je zemlja velikih regionalnih nejednakosti – koje su još izraženije kada se u analizu uzme stanje po županijama. Virovitičko-podravska županija rekorder je po stopi nezaposlenosti i u toj županiji bez posla je svaki treći stanovnik u radnoj dobi.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Obrtništvo
Pitomački obrtnici najavili 5.izložbu proizvoda i usluga Pitomača 2013. Izložba će biti obogaćena dodatnim sadržajima kao što su predstavljanje tradicijskih obrta, revija frizura, degustacije različitih vrsta proizvoda, nagradne igre za posjetitelje i drugo.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Aktualnosti
Uspješan nastup Powerlifting kluba „Spartak“ iz Virovitice na međunarodnom natjecanju u Bjelovaru Powerlifting klub Spartak iz Virovitice je nakon uspješnog nastupa Powerlifting repretentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu u Knjaževcu u Srbiji gdje je osvojeno 18 medalja, nastavio sa dobrim nastupima te su osvojena nova prva mjesta i nove medalje.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Gospodarstvo
Azerbejdžan na Viroexpu 2014. Gospodarstvo Azerbajdžana (glavni grad Baku), koji ima preko 9 mil. stanovnika, bilježi dvoznamenkaste stope rasta BDP-a, te izuzetnost vanjskotrgovinske razmjene.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Gospodarstvo
Suradnjom komora do intenzivne gospodarske suradnje županije i Unsko-sanskog kantona Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica i dr. sc. Ismet Pašalić, predsjednik Privredne komore Unsko-sanskog kantona, zajedno sa suradnicima, sastali su se, krajem tjedna, u Virovitici.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Obrtništvo
Orahovica-domaćin Međunarodnog kupa slastičara Najbolji slastičari Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije okupit će se u Hotelu Dukat.
čitanja | Više >>>

27.05.2013. Politika
Rajnović: Na sastanki sa Sanaderom nije se govorilo o Fimi mediji nego o međusobnoj suradnji Na pitanje tužiteljice u kojem je svojstvu Barišić bio na sastanku, Rajnović se zapetljao, pa kazao da je bio na sastanku kao ravnatelj Carinske uprave pa kao jedan od čelnika Vlade
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net