jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2013. godine


30.04.2013. Gospodarstvo
Završetak diplomatske misije Božene Borkowske voditeljice Odjela za promociju Veleposlanstva Poljske U prigodi završetka diplomatske misije u Republici Hrvatskoj, Božena Borkowska voditeljica Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu, početkom tjedna, priredila je za predstavnike diplomatskog kora, institucija i ustanova, oproštajni susret, te je pritom zahvalila svima na dobroj suradnji.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. To
Predizborno vrijeme: Jedna olovka ili jedan upaljač jednako jedan “novi” kandidat za lokalnu vlast Samo se pitam a što je s onim kandidatima bez novaca za upaljače, olovke, plakate, tamburaše dobivanje termina na TV-u, prostora u tiskanim medijima i štošta drugo, a imaju viziju, imaju program i odličan slogan kao npr: "GRAĐANI SU PRVI", i nisu pripadnici “vojnika” velikih stranaka?
čitanja | Više >>>


29.04.2013. Aktualnosti
Damir Barić čestitao građanima praznik rada Koristim ovu prigodu da vas sve pozovem na prigodno, tradicionalno obilježavanje ovog praznika u Koriji, u srijedu 1.svibnja, u 11. sati.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Politika
Općinska organizacija HSS Lukač  eutanazirana bez objašnjenja i bez konkretne optužbe Predsjednik lukačkog HSS-a Robert Piljek kaže da bi trebalo raspustiti Županijsku organizaciju HSS-a zbog nepoštivanja odluka Središnjice, odnosno vrha stranke.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Aktualnosti
Tolušić: Istraživanje koje je radio Forbes, rađeno je nezavisno Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin održali su tiskovnu konferenciju povodom izvrsnih rezultata Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice objavljenih u hrvatskom izdanju poslovnog časopisa Forbes.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Politika
Žagar: Za novac se kupuje sve, zašto ne i oglas u Forbesu? Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, Ekonomskog instituta, Ministarstva financija, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mi smo daleko od idile kojom je ocijenjen župan Virovitičko-podravske županije u časopisu Forbes u oglasu koji je očito plaćen.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Gospodarstvo
Press konferencija o akciji „Kupujmo Hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ u Virovitici U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Virovitica, 29. travnja, održana je Press konferencija, na kojoj je Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica, govorio o akciji „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“, koja će se održati u Virovitici, u subotu, 15. lipnja 2013. god.
čitanja | Više >>>


28.04.2013. Izbori 2013.
HSPD i Siniša Prpić prvi predali kandidaturu Za samo par dana prikupili smo potreban broj potpisa, pa i više od toga. Vjerujemo da podrška naših birača neće izostati niti 19.svibnja.
čitanja | Više >>>

28.04.2013. Obrtništvo
Skupština Obrtničke komore: poslovi obavljeni u potpunosti i na vrijeme Poslovna godina u Obrtničkoj komori završila je s viškom od 69.118,18 kuna. Naplata komorsko doprinosa veća za 23,44 posto
čitanja | Više >>>

28.04.2013. Županija
Forbes: Najbolji župan u Hrvatskoj – Tomislav Tolušić! Gradi škole, smanjuje rashode... Virovitičko-podravska županija, tvrdi Forbes, ima najmanju, a najefikasniju županijsku upravu u Republici Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Politika
Spašavanje Europe EU je najuspješniji i dosad jedini demokratski mehanizam kojim Europa uspijeva koliko-toliko zauzdati bolest vlastita samouništenja – mi na Balkanu najbolje to znamo
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Slatina
Održan Slatinski sajam cvijeća Sudjelovalo je 16 izlagača iz Virovitičko-podravske županije i jedan izlagač iz Grubišnog Polja.koji su svoje proizvode izložili na 29 štandova.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Kultura
Poziv na seminar za voditelje i dirigente koncertnih tamburaških orkestara Dvodnevni program seminara, ove se godine održava u suradnji s tamburaškim orkestrom Glazbene škole Alberta Štrige iz Križevaca.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Aktualnosti
Bajka u Đurađu - Zmaj se ponovno povukao u brda Bilogore Nakon 1700 godina oživjela je bajka zakopana kao legenda u povijesti maloga ali veselog naselja
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Glazba
Antonija Domšić, Luka Tripalo i Kvartet Artes na pitomačkom festivalu Dvije festivalske večeri na glazbenu će scenu donijeti 44 nove skladbe u izvedbi dobro znanih izvođača.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Prosvjeta
Dani otvorenih vrata Učeničkoga doma u svibnju Provest ćemo vas u obilazak zajedničkih prostorija i spavaonica, upoznat ćete odgajatelje i ostale djelatnike, razgovarati s učenicima...
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Priroda društva
Tjelesna i zdravstvena kultura – svjesnost o balansu životnih energija Rijetko kojem školskom programu nedostaje toliko jasne odgojno-obrazovne vizije o vlastitom smislu i životnoj ulozi kao što je to slučaj sa programom tjelesne i zdravstvene kulture. Ovaj problem proizlazi iz jednog sasvim pogrešnog metodičkog pristupa koji u prvom redu obraća pažnju na tjelovježbu, a da prije toga ni sam nastavnik nije osvijestio energetsku dinamiku živog organizma, što je apsolutno primarno znanje koje treba prenijeti učenicima – jer tjelesna i zdravstvena kultura prvenstveno je svjesnost o balansu životnih energija.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Izbori 2013.
Potpisi potpora za kandidate HDSSB-a Štand HDSSB-a u Virovitici posjetio je saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDSSB-a Igor Češek, kandidat za gradonačelnikaSlatine.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Izbori 2013.
Predizborna prevrtljivost pitomačkog HSS-a U Novoj Bukovici uspješno surađuju SDP i HSS, a načelnik je Tomislav Žagar. Bez obzira na političke odnose u državi i županiji pokazalo se da je moguće kvalitetno voditi općinu.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Kultura
Večeras promocija knjige Kulturno historijski spomenici zapadne Slavonije Riječ je knjizi o kojoj je odkukom ravanateljice Višnje Romaj i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina bilo zabranjeno govoriti u predizborno doba.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net