jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2013. godine


28.02.2013. Gospodarstvo
Hrvatska je zemlja površnih političara, medija i građana Ako bi se birala riječ tjedna kad je riječ o ekonomsko-političkom životu, onda bi to bila - površnost.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Aktualnosti
Sedam godina Zvjezdarnice Jedan od najatraktivnijih portala za popularizaciju astronomije i astronautike na prostorima bivše Jugoslavije nastaje u Virovitici.
čitanja | Više >>>


28.02.2013. Prosvjeta
Smotra dječjeg stvaralaštva - LiDraNo 2013. Županijski LiDraNo za učenike osnovnih škola održan je u OŠ Vladimir Nazor, Virovitica i Kazalištu Virovitica.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Virkas
Dvije priče za publiku - Osvrt na predstavu Balon Teatra Exit Kako tragedija s jedne strane otima priču komediji i postaje uporišnom točkom predstave, tako komedija u nekim dijelovima prerasta svoje okvire i postaje gotovo skup podilaženja publici.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Blog urednika
Čudni svati Dvadeset godina prizivamo red u društvu, sad kada se on počeo uvoditi to nazivamo represijom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Kultura
Predstavljen novi dvobroj časopisa Zavičaj Na početku izlaganja profesor Ivan Zelenbrz, predsjednik Ogranka u Virovitici, pozdravio je skup koji je zamislio kao raspravljački okrugli stol članova Matice i gostiju.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Obrtništvo
Instalateri grijanja i klimatizacije Stjepan i Luka idu na državno natjecanje Stjepan Ibriks i Luka Vargović osvojili su 1. mjesto na Međužupanijskom natjecanju u Novoj Gradiški.
čitanja | Više >>>


27.02.2013. Aktualnosti
Boris Novković u šokantnom videu o industriji krzna! Svake godine ubija se 75 milijuna mačaka, pasa, tuljana, činčila i drugih životinja za proizvodnju krzna i krznenih dodataka.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Gospodarstvo
Predavanje o fiskalizaciji za trgovce i servisere motornih vozila Preko stotinu sudionika predavanja, ovim predstavljanjem fiskalizacije upoznati su s obvezama po Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. In memoriam
Dvije godine od smrti Dragutuna Vukušića Malo je bilo ljudi takvog elana i želje za prenošenjem znanja i iskustva, pogotovu mladima,kao što je to bio slučaj sa Dragutinom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Crna kronika
Prošle godine manje prometnih nesreća, manje poginulih i manje ozlijeđenih Na našim cestama 2008. godine poginulo je čak 25 osoba, a prošle godine 10.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Izbori 2013.
Rezultati predizborne ankete HSPD-a za Viroviticu Anketari HSPD-a ispitanike su zvali na fiksni telefon pa je velika mogućnost sistemske pogreške.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Aktualnosti
Saznajte svoj IQ! Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Osijeku.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Ekologija
Sporazumu o zajedničkom upravljanju Regionalnim parkom Mura-Drava Sastanak je održan u Informativno-edukativnom centru u Noskovačkoj Dubravi a prisustvovali su mu ravnatelji Javnih ustanova za upravljanje zaštićenim vrijednostima.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Aktualnosti
Kako sam odbila lažirati radijske emisije Ivana Lekšić, radijska novinarka i urednica iz Bjelovara, otkriva metodologiju kojom lokalni radijski nakladnici pronevjeruju sredstva Fonda za pluralizam elektroničkih medija: Novinari bi sjeli u studio i izmišljali sadržaj i koncept koji odgovara nazivu i opisu emisija za koje su od Vijeća za elektroničke medije dobivena financijska sredstva.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Kultura
U četvrtak Arsen Dedić promovira svoju novu knjigu Kapi za oči Ne daju nam kapi za oči ni na recept, neće ga dati u strahu da ćemo progledati, duhovito je svoju novu zbirku prokomentirao Arsen Dedić.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Politika
Profil modernog, moralnog i poštenog političara Je li demokracija vladavina najgore vrste korumpiranih političara, koji umjesto da se bave dobrobiti običnog čovjeka sjede za laptopom rok(s)aju tj. lajkaju svoje statuse?
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Virkas
Pritisak (ne)uspjeha - Osvrt na predstavu Pushup 1-3 Kazališta Gavella Žestoki, više ispadi nego razgovori, ponekad se čine napornima. Često ponavljanje određenih dionica postaje zamorno bez obzira na svrhu koju ima.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Poljoprivreda
Pčelari na radionici o HACCAP-u Zakon o hrani obvezuje sve subjekte u poslovanju s hranom na uspostavu i provođenje redovitih kontrola higijenskih uvjeta u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije hrane.
čitanja | Više >>>

25.02.2013. Gospodarstvo
Informativna radionica za pripremu lokalnih projekata Rok za dostavu projektnih prijedloga regionalnom koordinatoru VIDRA-i, koja i ocjenjuje projekte, je do 22. ožujka 2013. godine.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net