jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2013. godine


28.02.2013. Gospodarstvo
Hrvatska je zemlja površnih političara, medija i građana Ako bi se birala riječ tjedna kad je riječ o ekonomsko-političkom životu, onda bi to bila - površnost.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Aktualnosti
Sedam godina Zvjezdarnice Jedan od najatraktivnijih portala za popularizaciju astronomije i astronautike na prostorima bivše Jugoslavije nastaje u Virovitici.
čitanja | Više >>>


28.02.2013. Prosvjeta
Smotra dječjeg stvaralaštva - LiDraNo 2013. Županijski LiDraNo za učenike osnovnih škola održan je u OŠ Vladimir Nazor, Virovitica i Kazalištu Virovitica.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Virkas
Dvije priče za publiku - Osvrt na predstavu Balon Teatra Exit Kako tragedija s jedne strane otima priču komediji i postaje uporišnom točkom predstave, tako komedija u nekim dijelovima prerasta svoje okvire i postaje gotovo skup podilaženja publici.
čitanja | Više >>>

28.02.2013. Blog urednika
Čudni svati Dvadeset godina prizivamo red u društvu, sad kada se on počeo uvoditi to nazivamo represijom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Kultura
Predstavljen novi dvobroj časopisa Zavičaj Na početku izlaganja profesor Ivan Zelenbrz, predsjednik Ogranka u Virovitici, pozdravio je skup koji je zamislio kao raspravljački okrugli stol članova Matice i gostiju.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Obrtništvo
Instalateri grijanja i klimatizacije Stjepan i Luka idu na državno natjecanje Stjepan Ibriks i Luka Vargović osvojili su 1. mjesto na Međužupanijskom natjecanju u Novoj Gradiški.
čitanja | Više >>>


27.02.2013. Aktualnosti
Boris Novković u šokantnom videu o industriji krzna! Svake godine ubija se 75 milijuna mačaka, pasa, tuljana, činčila i drugih životinja za proizvodnju krzna i krznenih dodataka.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Gospodarstvo
Predavanje o fiskalizaciji za trgovce i servisere motornih vozila Preko stotinu sudionika predavanja, ovim predstavljanjem fiskalizacije upoznati su s obvezama po Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. In memoriam
Dvije godine od smrti Dragutuna Vukušića Malo je bilo ljudi takvog elana i želje za prenošenjem znanja i iskustva, pogotovu mladima,kao što je to bio slučaj sa Dragutinom.
čitanja | Više >>>

27.02.2013. Crna kronika
Prošle godine manje prometnih nesreća, manje poginulih i manje ozlijeđenih Na našim cestama 2008. godine poginulo je čak 25 osoba, a prošle godine 10.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Izbori 2013.
Rezultati predizborne ankete HSPD-a za Viroviticu Anketari HSPD-a ispitanike su zvali na fiksni telefon pa je velika mogućnost sistemske pogreške.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Aktualnosti
Saznajte svoj IQ! Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Osijeku.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Ekologija
Sporazumu o zajedničkom upravljanju Regionalnim parkom Mura-Drava Sastanak je održan u Informativno-edukativnom centru u Noskovačkoj Dubravi a prisustvovali su mu ravnatelji Javnih ustanova za upravljanje zaštićenim vrijednostima.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Aktualnosti
Kako sam odbila lažirati radijske emisije Ivana Lekšić, radijska novinarka i urednica iz Bjelovara, otkriva metodologiju kojom lokalni radijski nakladnici pronevjeruju sredstva Fonda za pluralizam elektroničkih medija: Novinari bi sjeli u studio i izmišljali sadržaj i koncept koji odgovara nazivu i opisu emisija za koje su od Vijeća za elektroničke medije dobivena financijska sredstva.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Kultura
U četvrtak Arsen Dedić promovira svoju novu knjigu Kapi za oči Ne daju nam kapi za oči ni na recept, neće ga dati u strahu da ćemo progledati, duhovito je svoju novu zbirku prokomentirao Arsen Dedić.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Politika
Profil modernog, moralnog i poštenog političara Je li demokracija vladavina najgore vrste korumpiranih političara, koji umjesto da se bave dobrobiti običnog čovjeka sjede za laptopom rok(s)aju tj. lajkaju svoje statuse?
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Virkas
Pritisak (ne)uspjeha - Osvrt na predstavu Pushup 1-3 Kazališta Gavella Žestoki, više ispadi nego razgovori, ponekad se čine napornima. Često ponavljanje određenih dionica postaje zamorno bez obzira na svrhu koju ima.
čitanja | Više >>>

26.02.2013. Poljoprivreda
Pčelari na radionici o HACCAP-u Zakon o hrani obvezuje sve subjekte u poslovanju s hranom na uspostavu i provođenje redovitih kontrola higijenskih uvjeta u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije hrane.
čitanja | Više >>>

25.02.2013. Gospodarstvo
Informativna radionica za pripremu lokalnih projekata Rok za dostavu projektnih prijedloga regionalnom koordinatoru VIDRA-i, koja i ocjenjuje projekte, je do 22. ožujka 2013. godine.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net