jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

1. mjesec 2013. godine


31.01.2013. Gospodarstvo
U Upravnom odboru klastera drvo-prerađivačkog sektora četiri predstavnika VPŽ Ivan Slamić, direktor Tvina d.o.o. izabran je na mjesto dopredsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Obrtništvo
Razrješenja i imenovanja u cehovima Obrtničke komore Na sjednici Upravnog odbora Obrtničke komore razriješeni su i imenovani članovi poljodjelskog, ugostiteljskog i proizvodnog ceha te članovi Odbora za obrazovanje.
čitanja | Više >>>


31.01.2013. Kultura
Predavanje o Svetom Savi Predavač je bio profesor povijesti Vojislav Bosanac podijelivši predavanje u pet cjelina.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Gospodarstvo
Radnici slatinske tvrtke Bel-dren u petak podnose kaznenu prijavu protiv poslodavca Očaj je zavladao među ogorčenim radnicima, vlasnik Mario Boćkaj ih je iznevjerio.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Promet
U Virovitici i Osijeku najviše je pločica s imenima i nadimcima Cijena takvih registracijskih pločica iznosi 6.720 kuna, a svakih pet godina plaća se naknada za korištenje i ne mogu se prenijeti na drugu osobu.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Obavijesti
Glavni zagrebački kolodvor ipak se ne zatvara sutra Svi vlakovi koji voze iz smjera Vinkovaca, Osijeka i Koprivnice vozit će do Maksimira a između tih stanica i Glavnog kolodvora bit će organiziran autobusni prijevoz.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Zdravlje
Tolušić: Ne idemo u sanaciju bolnice, to je SDP-ovo politikanstvo Nek' ministar i njegova ekipa objašnjavaju kad netko umre da su to napravili zato što se netko držao kvote i nije probio limit i liječio ljude
čitanja | Više >>>


31.01.2013. Viroexpo
Još uvijek stižu čestitke i zahvale organizatorima Viroexpa Osjećali smo se kao kod kuće, Virovitica može biti ponosna svojim sajmom, ali i ljudima koji su je predstavljali
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Crna kronika
Krađa novca sa bankomata Nepoznati počinitelj je 17. siječnja u poslijepodnevnim satima u Virovitici, počinio kazneno djelo krađe i računalne prijevare na štetu 23 – godišnjaka iz Špišić Bukovice.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Crna kronika
Alkoholizirani vozač sletio autom u putni jarak Jučer, 30. siječnja oko 22.20 sati, između Kapela Dvora i Gornjeg Bazja, 57 – godišnji vozač je upravljajući osobnim autom virovitičkih registarskih pod utjecajem alkohola od 0.85 promila, sletio u putni jarak.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Kazalište Virovitica
Kazalište najavilo premijeru Mačke na vrućem limenom krovu Komad, kojim će početi i ovogodišnji Virkas, premijerno će biti izveden u petak, 8. veljače u 19:30 sati.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Aktualnosti
Virovitički odvjetnik Boris Kozjak kandidat za pučkog pravobranitelja Boris Kozjak posebno je aktivan u zaštiti ljudskih prava Vijeća Europe u Strasbourgu kod kojeg je dobio četiri spora za stranke i jednu sudsku nagodbu.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Seminar-radionca: Izrada izjave o fiskalnoj odgovornosti u 2012. godini Seminaru su prisustvovali predstavnici jedinica lokalne samouprave, te korisnici državnog, županijskog, gradskog i općinskog proračuna.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. In memoriam
Sahranjen Teodor Trick: Zahvalni smo za  kulturno ozračje koje nam je ostavio Ako je istina da čovjek živi dok mislimo na njega, dok ga spominjemo, onda će Teodor još dugo živjeti u našim sjećanjima
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Politika
SDP: Bit ćemo servis a ne lokalni šerifi Pod predsjedanjem Tomislava Žagara, predsjednika organizacije i kandidata za župana Virovitičko-podravske županije raspravljalo se o aktualnoj problematici na području svih općina i gradova te županijie u cijelosti.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Aktualnosti
Grad Virovitica u svoje vlasništvo prenio javne ceste koje su bile pod upravom ŽUC-a Grad Virovitica je prvi grad u Hrvatskoj koji je donio odluku o prenosu javne ceste, kojima je do sada upravljala Županijska uprava za ceste, u svoje vlasništvo.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Gospodarstvo
Grupa Čakovečki mlinovi ostvarila 27,9 milijuna kuna dobiti Grupa Čakovečki mlinovi u čijem je sastavu i Trgocentar Virovitica u 2012. je ostvarila 27,9 milijuna kuna dobiti, što je značajna porast u odnosu na 2011. kada je dobit iznosila 8,6 milijuna kuna
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Promet
HDZ vladajućima: Niste napravili ništa po pitanju cesta SDP-ov Vedran Babić podsjetio je kako je nelogičnom prekategorizacijom Podravsko-bilogorskog ipsilona iz državne u autocestu započelo odugovlačenje projekta.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Crna kronika
U požaru smrtno stradala jedna osoba Požar je nastao uslijed otvorenog plamena od ložišta peći, koji je zapalio nakupljenu čađ u dimnjaku, a vatra se kroz gornji otvor dimnjaka, djelovanja otvorenog plamena, proširila na drveni strop, pri čemu se požar sa tavana proširio na krivište kuće.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Crna kronika
Provala skladišta u Gornjem Bazju Nepoznati počinitelji su između 26. i 29. siječnja u Gornjem Bazju, provalili u skladište, u vlasništvu 34 – godišnjeg Virovitičanina iz kojeg su ukrali aparat za varenje.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net