jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2011. godine


31.08.2011. Crna kronika
Poziv građanima da vrate nelegalna oružja već daje rezultate Policijski poziv da oni gađani koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, koja su zaostala od domovinskog rata već daje rezultate.
čitanja | Više >>>

31.08.2011. Aktualnosti
Ministar Fucks izdao pismeno odobrenje Visokoj školi u Virovitici Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici do sada je svojim studentima nudila studiranje na dva smjera, Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizam ali je po preporuci nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje danas u Virovitici Ministar znanosti obrazovanja i sporta Radovan Fuchs izdao pismeno odobrenje za izvođenje stručnog studija Poduzetništvo i to za smjerove Ruralno poduzetništvo te Poduzetništvo usluga.
čitanja | Više >>>


31.08.2011. Aktualnosti
U jednom danu Viroviticu posjetila čak dva ministra U cilju daljnjeg razvoja turizma na području županije, a osobito obrazovanja za turizam kroz stručni studij Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, kao i završetka obnove zgrade bivše vojarne za potrebe te škole, danas u županiji borave ministar turizma Damir Bajs i ministar obrazovanja Radovan Fuchs sa suradnicima.
čitanja | Više >>>

31.08.2011. Kultura
Prigodni koncert učenika glazbenih škola Virovitice i Slatine U Koncertnoj dvorani Glazbene škole Jan Vlašimsky u Virovitici održan je prigodni koncert na kojem su predstavljeni učenici Osnovne glazbene škole Slatina i domaćina Glazbene škole Jan Vlašimsky čime je započelo obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>

31.08.2011. Slatina
Od novog 'gazde' traže radna mjesta i pet nezarađenih plaća ?! Petomjesečni neuspješni pregovori predstavnika radnika i Sindikata PPDIV-a s poznatim hrvatskim ulagačem Dankom Končarom o preuzimaju najvećeg slatinskog poduzeća ''Gaj FM' doveli su 270 radnika na početak višemjesečne agonije.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Kultura
Tristo osamdeset kuna i deset srpskih dinara Kraj je burnog mjeseca za naš grad jer jedino u kolovozu za Rokovo što zbog lijepog vremena što zbog dana svetog Roka, zatvori se glavna prometnica i grad se kao Feniks digne iz pepela.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Aktualnosti
Ministar turizma Damir Bajs sutra otvara Centar za održivi razvoj Ministar turizma Damir Bajs sutra će u Virovitici sa dekanicom Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici Vesnom Bedeković, potpisati Ugovor o sufinanciranju uređenja prostora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.
čitanja | Više >>>


30.08.2011. Rokovo
Ove godine Rokovo posjetilo više od 80.000 ljudi Na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u prostorijama gradske uprave u Virovitici gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin u ime organizatora zahvalio se svim sudionicima Rokova 2011. koje je ove godine održano na najviše lokacija do sada.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Grad
Održana 79. sjednica Kolegija gradonačelnika Danas je u prostorijama Grada Virovitice održana 79 sjednica Kolegija gradonačelnika. Na sjednici je između ostalog: - razmotren prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Virovitice za 2011. g.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Županija
Proglašena elementarna nepogoda Na temelju članka 6. stavka 1. Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda i dostavljenih Prvih izvješća o elementarnoj nepogodi gradskih i općinskih povjerenstava za procjenu štete od elementarnih nepogoda grada Virovitice te općine Suhopolje, Špišić Bukovice i Pitomače, donosim, virovitičko-podravski župan, Tomislav Tolušić, donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode za područje grada Virovitice, općine Suhopolje, Špišić Bukovice i Pitomače.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Politika
USKOK steže obruč oko Ivana Jarnjaka Pronalazak dokumentacije koju je sakrila Branka Pavošević, bivša HDZ-ova računovotkinja osumnjičena u aferi Fimi-media, USKOK-ovim tužiteljima osigurao je nove kockice koje će upotpuniti mozaik financiranja vladajuće stranke još od 2003. godine.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Slatina
HVIDR-a športskim susretima obilježila Dan grada Slatine Športske susrete kojima hrvatski ratni vojni invalidi Domovinskog rata grada Slatine obilježavaju Dan grada svečano je jutros u krugu bivše vojarne otvorio gradonačelnik grada Slatine prof. Ivan Roštaš. Ispred domaćina, Udruge HVIDR-a Slatina goste i natjecatelje pozdravili su predsjednik udruge Mato Bubaš te predsjednik Županijske zajednice Udruga HVIDR-a Nenad Križić.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Crna kronika
Provedena je akcija nadzora vozača koji sudjeluju u prometu pod utjecajem alkohola Rutinskim provjerama policije ovog vikenda ukupno je utvrđeno 125 prekršaja, od čega je 26 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Gospodarstvo
Prevareni radnici Kio keramike u stečaju osnovali udrugu Na osnivačkoj skupštini Udruge vjerovnika i bivših djelatnika Kio keramike Orahovica u stečaju više od 200 radnika istaknuto je da će se Udruga zalagati za naplatu neisplačenih potraživanja, što bolju prodaju imovine stečajnog dužnika te nastavak proizvodnje i očuvanje što većeg broja radnih mjesta.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Crna kronika
Pronađene odbačene bombe na mjesnom groblju u Lukavcu Jučer je nepoznata muška osoba iz mjesta Lukavac, dojavila je da je pored mjesnog groblja na livadi, pronašao limenu kutiju u kojoj se nalaze bombe. Na dojavu osobe, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu PU virovitičko – podravske, koji je na mjestu događaja u limenoj kutiji, pronašao dvije ručne bombe M – 57 i dvije ručne bombe neutvrđenog proizvođača.
čitanja | Više >>>

30.08.2011. Sport
Plivačice Virovitice prve u državi! Uorganizaciji Hrvatskog plivačkog saveza Crikvenički plivački klub je bio domaćin Kriterijskog mitinga B klubova tj. državnog natjecanja plivačkih klubova koji treniraju samo na otvorenim bazenima. Natjecanje je održano na Gradskom plivalištu Crikvenica 27. i 28. kolovoza.
čitanja | Više >>>

29.08.2011. Gospodarstvo
Izložba fotografija „Moja rodna gruda“ sadržajno će obogatiti ovogodišnji Agroexpo U sklopu ovogodišnjeg Agroexpa Sajma agro proizvoda i opreme koji će se u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije održati 3. i 4. rujna u Sajamskom prostoru Viroexpo-a (Vukovarska ulica 13, Virovitica), posjetitelji će moći pogledati izložbu fotografija „Moja rodna gruda“.
čitanja | Više >>>

29.08.2011. Prosvjeta
Koliko je učenika upisano u prve razrede srednjih škola? Donosimo popis srednjih škola u Virovitičko-podravskoj županiji s brojem učenika upisanih u prve razrede srednjih škola, kojima će nastava, kao i učenicima osnovnih škola, započeti u ponedjeljak 5. rujna 2011. godine.
čitanja | Više >>>

29.08.2011. Gospodarstvo
Besplatan ulaz Agroexpo Sajam agro proizvoda i opreme U sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, 3. i 4. rujna održati će se Agroexpo Sajam agro proizvoda i opreme, sajam koji objedinjuje već dobro poznate izložbe s višegodišnjom tradicijom kao što su 8. izložba voća i povrća i 2. međunarodna izložba paprike Virovitičko-podravske županije; 6. županijsko ocjenjivanje meda i pčelinjih proizvoda i 3. međunarodno ocjenjivanje meda.
čitanja | Više >>>

29.08.2011. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Hrvatskom nekažnjeno vladaju ratni zločinci, ratni i poratni profiteri i politička oligarhija Hrvatskom ruku pod ruku nekažnjeno šeću i vladaju ratni zločinci, ratni i poratni profiteri i politička oligarhija koja je zaboravila da državu čini njen narod, a ne vlast u službi mafije koja je financira i usmjerava joj pravac djelovanja
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net