jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2005. godine


31.08.2005. Grad
Poduzetnička zona II - do sredine studenog Do sredine studenog "Hidroving d.o.o." Virovitica dovršit će radove na Poduzetničkoj zoni II, kako bi već od početka slijedeće godine krenula izgradnja pogona i zapošljavanje djelatnika - obećao je virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak na današnjoj pressici.
čitanja | Više >>>

31.08.2005. Aktualnosti
Vodeni val potopio skelski pristav Skelski pristav na Dravi u selu Križnica već je danima zatvoren zbog rekonstrukcije pa je mještanima tog idiličnog sela jedina komunikacija viseći pješački most.
čitanja | Više >>>


31.08.2005. Gospodarstvo
Primarni proizvođači duhana pred stečajem Projekcija financijskog rezultata proizvodnje ove godine, pod pretpostavkom normalnih agrotehničkih uvjeta, pokazuje da su troškovi po kilogramu gotovo pola eura veći od očekivane otkupne cijene, kaže Željko Aragović, predsjednik Udruge proizvođača duhana Krupan list
čitanja | Više >>>

31.08.2005. Zabava
Iron Maiden - Death on the road - 2CD live u prodaji Od ovog tjedna u prodaji je novi album skupine Iron Maiden "Death On The Road". Radi se o najavljivanoj dvostrukoj live kolekciji zabilježenoj na njihovoj rekordnoj istoimenoj turneji, koju je vidjelo više od 700.000 fanova.
čitanja | Više >>>

31.08.2005. Kultura
Počeli radovi na novoj Gradskoj knjižnici i čitaonici Gradonačelnik Zvonko Kožnjak, pročelnik za graditeljstvo Branimir Bukvić te direktor virovitičke podružnice HEP-a Zvonimir Vinovrški obišli su danas lokaciju buduće Gradske knjižnice i čitaonice, odnosno bivši TVIN-ov salon, gdje su počeli radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade vrijedni 7,5 milijuna kuna.
čitanja | Više >>>

31.08.2005. Županija
Županijsko poglavarstvo prihvatilo polugodišnji obračun Raspravljajući o polugodišnjem obračunu proračuna Virovitičko-podravskoe županije, koji je ostvaren u iznosu od 28,4 milijuna kuna ili 40 posto planiranih godišnjih rashoda, zaključeno je da bivše vodstvo dio proračuna koristilo za promidžbene potrebe izborne godine.
čitanja | Više >>>

31.08.2005. Slatina
Bomba još nije izmještena sa gradskog trga Nakon gotovo mjesec dana napornog rada djelatnici Protueksplozijskog odjela MUP-a Republike Hrvatske i Policijske uprave Virovitičko-podravske pronašli su na Trgu Ruđera Bođkovića, bombu zaostalu iz Domovinskog rata. "Utvrđeno je da se radi o avio bombi tipa MK 82 koja se nalazi na dubini od šest metara.
čitanja | Više >>>


30.08.2005. Zabava
Završeno prvo državno prvenstvo WCG! Završeno prvo državno prvenstvo WCG!
čitanja | Više >>>

30.08.2005. Aktualnosti
Službeni slovenski egzorcist Marijan Arhar održao duhovnu obnovu u Špišić Bukovici.</ "Euharistija - sakrament ljubavi" naziv je duhovne obnove koju je pred četiristo vjernika iz svih krajeva Hrvatske i Bosne Hercegovine održao službeni slovenski egzorcist pater Marijan Arhar. Bilo je to prvi puta da se u Špišić Bukovici, općinskom središtu desetak kilometara od Virovitice, održi takav skup. Organizirao ga je novi bukovački župnik fra Ante Barišića.
čitanja | Više >>>

30.08.2005. Zabava
Father zagrijavanje pred lansiranje debi albuma "Inspirita" Riječki progresivni metalci Father sjajno pripremaju teren za izlazak debi albuma "Inspirita". Najavni singl "Lost In Words" već je drugi tjedan za redom na prvom mjestu cijenjene internet top liste portala MusicVip.Hr, na kojoj su momci iza sebe ostavili neka od najvećih mainstream imena domaće estrade.
čitanja | Više >>>

30.08.2005. Zabava
Ponoćna prodaja novog albuma Rolling Stonesa Ponoćna prodaja novog albuma u Dallas Music shopovima u nedjelju 04.09. na ponedjeljak 05.09.
promotivna cijena od 109 kn + nagrade za sve kupce a album je već u eteru otvorenog radija
čitanja | Više >>>

29.08.2005. Virovitičanka u Zagrebu
čitanja | Više >>>

28.08.2005. Aktualnosti
Ovršni postupak blokirao žiro račun Doma zdravlja Žiro račun Soma zdravlja Virovitičko-podravske županije već je deset dana u blokadi jer je morao isplatiti naknadu od 770.000 kuna radniku B.Š. iz Orahovice koji je nezakonito otpušten 1994. godine. Ovih dana, naime, izvršen je pravomoćni ovršni postupak na osnovu presude Općinskog suda u Slatini iz 2004. godine.
Bivša uprava Doma zdravlja u Orahovici dala je otkaz fizioterapeutu B.Š. zbog višednevnog izostanka s posla, ali je u desetogodišnjem sudskom postupku dokazao da je nezakonito otpušten jer je za vrijeme izbivanja bio na bolovanju.
čitanja | Više >>>

27.08.2005. Aktualnosti
čitanja | Više >>>

27.08.2005. Zabava
Oldtimeri se zaustavili u Suhopolju Približno stotinjak sudionika 6. Međunarodnog susreta Oldtimera zaustavilo se danas u Suhopolju. Ispred Hrvatskog doma njih je pozdravio i zaželio im dobrodošlicu načelnik općine Suhopolje dr Davor Hock. Ove godine tradicionalni susret oldtimera održava se od 26.-28. kolovoza na relaciji Našice - Donji Miholjac - Suhopolje - Slatina - Orahovica.
Osim vozača starih automobila i motora iz Našica, Slatine, Rijeke, Osijeka, Bjelovara i drugih hrvatskih mjesta sudjelovali su i gosti iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Njemačke te Srbije i Crne Gore.
čitanja | Više >>>

27.08.2005. Županija
Promotivni turistički izlet U povodu Dana Virovitičko-podravske županije (3. rujna) na iicijativu župana Zvinimira Šimića i prdsjednika Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Županijska uprava i Turistička zjednica organizirali su jednodnevni izlet "Podravinom i Slavonijom". Sudionici karavane (dva autobusa) obišli su izletište "Zlatni klas" u Otrovanacu, virovitički franjevački samostan i crkvu sv Roka, virovitički Gradski muzej, slatinski vinski podrum, ruševine voćinske crve Bležene djevice Marije, planinarski dom Jankovac i Orahovicu. Bila je to prigoda da Virovitičko-podravska županija predstavi svoje, nedovoljno iskorištene i javnosti nepoznate, turističke mogućnosti.
čitanja | Više >>>

27.08.2005. Županija
Predstavljena auto-turistička karta Virovitičko-podravske županije Na izletištu "Zlatni klas", obiteljskom-turističkom gospodarstvu Mace i Branka Tkalčeca danas je promovirana auto-turistička karta Virovitičko-podravske županije nazvana "Podravinom i Slavonijom". Uz cestovnu kartu koju je izradio Željko Tomljanović iz Županijske uprave za ceste i turističku kartu (Stjepan Ivanec) prospekt donosi i tridesetak fonografija (Saša Pjanić, Hrvoje Matašin, Jasna Baranjec Keserica, Davot Tuček, Srećko Berec, Boris Kozjak, Ivan Šemper i Antonio Jurkin) te prigodan tekst o turističkim potencijalima Virovitičko-podravske županije (Josip Mikolčić).
čitanja | Više >>>

26.08.2005. Grad
Virovitička gradska uprava kupuje novi auto Virovitičko Gradsko poglavarstvo danas je odlučilo kupiti novi službeni automobil za potrebe gradonačelnika. Bit će Škoda Superb, vrijednosti 180.000 kuna koju će dobaviti virovitički Autocentar Pepa. Dosadašnji auto Audi 100 kupljen je još 1993. godine kada je ustrojavana gradska uprava i vozili su ga svi gradonačelnici. «Naš je vozni park u dosta lošem stanju i već dugo razmišljamo da ga obnovimo», rekao je gradonačelnik Zvonko Kožnjak dodavši kako je tu, nepopularnu odluku bilo nužno donijeti jer dosadašnji auto više ne može podnijeti duža putovanja, često se kvari, nema ugrađenu klimu i slično.
čitanja | Više >>>

25.08.2005. Zabava
Otvoreno I. nacionalno prvenstvo u računalnim igrama Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak otvorio je večeras u Virovitici I. nacionalno prvenstvo Hrvatske u računalnim igrama u sustavu World Cyber Games (WCG) koje se u Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica održava do 28. kolovoza.
Tristotinjak igrača iz cijele Hrvatske natjecati će se u četiri igre Halo 2 NFS, Undergraund II, StarCraft BroodWar i WarCraft III.
čitanja | Više >>>

25.08.2005. Aktualnosti
Mladi HNS-ovci promovirali Nacionalni program za mlade Jučer je u središtu grada na prostoru ispred Robne kuće održana kampanja mladih HNS-ovaca pod nazivom «Promocija nacionalnog programa za mlade». Uz članove virovitičkog ogranka promotivne materijale su dijelili čelnici mladih HNS-a i njihov predsjednik Mile Grubišić. Mladi HNS-a Nacionalni program za mlade promoviran je kroz dvije kampanje – «jadransku» i «kontinentalnu». Jadranska je završila 8. kolovoza, a kontinentalna je počela 22. kolovoza u Samoboru, a završit će 29. kolovoza u Sisku.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net