jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 »

4. mjesec 2003. godine


30.04.2003. HSS
HSS-ov odgovor HDZ-u HSS-ov vijećnik u virovitičkom Gradskom vijeću i tajnik Gradske organizacije HSS-a Branko Svoboda, potaknut jučerašnjim izjavama HDZ-ovaca Željka Iharoša i Zvonka Kožnjaka, sazvao je danas novinare kako bi ponovio što je zapravo na sjednici Gradskoga vijeća pitao gradonačelnika i iznio svoj stav da je neprimjereno da na ta pitanja, umjesto gradonačelnika za govornicom Vijeća, odgovaraju njegovi stranački kolege na konferencijama za novinare.
čitanja | Više >>>

30.04.2003. Županija
Zasjedala Županijska skupština U Skupštini Županije virovitičko-podravske sjedit će i dva predstavnika srpske nacionalne manjine, koja, prema popisu stanovništva iz 2001. godine, u Županiji čini 7,08 posto stanovništva.
čitanja | Više >>>


30.04.2003. Grad
HSP-ovci o prijedlogu zakona o braniteljima U virovitičkom Vatrogasnom domu gradski su HSP-ovci održali okrugli stol na kojem su predstavili novi prijedlog zakona o pravima branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.
čitanja | Više >>>

30.04.2003. Grad
Siguran prijelaz preko zebre Djelatnici prometne policije poučavali su mališane dječjeg vrtića Cvrčak pravilima i ponašanju u prometu. Mališani predškolske dobi, «Cvjetići», «Iskrice» i «Patkice» uz pomoć poicije sigurno su prešli preko zebre na zeleno, a našlo se vremena i za razgledavanje policijskog automobila.
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Županija
Sućut povodom Bobetkove smrti Virovitičko-podravski župan Ivan Begović poslao je u ime građana Virovitičko-podravske županije, Županijskog poglavarstva i svoje osobno brzojav sućuti obitelji stožernog generala Janka Bobetka, koji je danas preminuo u vlastitom domu u Zagrebu
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Županija
Pukla sindikalna 'ljubav' Potporu u ispunjavanju novinarskih blokova političarima je pružio i predsjednik Zajednice sindikata Virovitičko-podravske Damir Jakuš.
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Grad
Press-maraton Gradski su političari danas odlučili iskušati novinarsku izdržljivost pa su organizirali press-maraton.
Započeo je ujutro u 8 sati u Gradskoj upravi gdje su članovi Gradskog poglavarstva, na čelu s gradonačelnikom Ivicom Krinom, najavili daljne poteze nakon što je prošloga tjedna prihvaćen gradski proračun.
čitanja | Više >>>


29.04.2003. Grad
HSP revizorsko izvješće poslao Državnom odvjetništvu Kao što su i obećali, iz virovitičke Podružnice Hrvatske stranke prava danas su revizorsko izvješće o prošlogodišnjem gradskom proračunu uputili Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, kako bi ono procijenilo ima li u onome što opisuje elemenata nezakonitih radnji i postupanja, te da, ako ih pronađu, "u granicama svojih ovlasti poduzmu sve odgovarajuće radnje i mjere" i da ih, naravno, na kraju o svemu što će poduzeti izvjeste.
čitanja | Više >>>

28.04.2003. Županija
Župan "tumač" i "selektor" vijesti? Sjednice Županijskog poglavarstva (i Županijske skupštine) i dalje će biti otvorene za javnost, ali će župan Begović nakon svake održati konferenciju za novinare "kako bi pojasnio pojedinosti vezane uz donesene zaključke, odgovorio na dodatna novinarska pitanja i time se izbjeglo korištenje izjave u krivom kontekstu", objavio je na kraju sjednice Županijskog poglavarstva.
čitanja | Više >>>

28.04.2003. Grad
Antun Mihoković novi predsjednik HSLS-a Novi predsjednik gradskog ogranka HSLS – a je Antun Mihoković, a dopredsjednici su Vanda Kovačević - Gelenčer i Martin Štefanec. Novo je vodstvo izabrano na redovitoj skupštini gradskog ogranka stranke, na kojoj su haeselesovci odabrali novi izvršni i nadzorni odbor.
čitanja | Više >>>

27.04.2003. Kultura
Izložba Ankice Fijala i Vilima Šolca Virovitički franjevački samostan po drugi je puta postao izložbenim prostorom za likovna umjetnička djela, ovaj puta za tridesetak slika autora Ankice Fijala i Vilima Šolca na izložbi pod nazivom «Franjevačke crkve i samostani kao vedute».
čitanja | Više >>>

26.04.2003. Grad
Virovitičani ZA neposredni izbor gradonačelnika, župana... Virovitička podružnica Hrvatske narodne stranke organizirala je izjašnjavanje građana o neposrednom izboru župana, gradonačelnika i općinskih načelnika.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
«Lira» ipak u stečaju Odlukom Trgovačkog suda u Bjelovaru pokrenut je stečajni postupak nad «Lirom». Virovitičku tvornicu obuće zastupat će stečajni upravitelj Ivica Klepač.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Pljačka u središtu Virovitice Nepoznata osoba ili osobe provalili su prošle noći u prodavaonicu «Bul@» na virovitičkoj Gradskoj tržnici i iz nje otuđili tridesetak mobitela izloženih u izlogu, te digitalne kamere i kartice za mobitel.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Opozvan Kovačević, Krašeovec novi direktor «Virkoma» Uz suzdržane glasove predstavnika općina Lukač, Špišić Bukovica i Gradina, Skupština komunalnog poduzeća «Virkom» opozvala je dosadašnjeg direktora Mirka Kovačevića i na njegovo mjesto (ovaj puta jednoglasno) imenovala Vladimira Krašoveca.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Županija
Od turizma i kulture do kulturnog turizma U organizaciji Instituta za turizam, županijskih gospodarskih komora iz Virovitice, Koprivnice i Bjelovara i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u Županijskoj gospodarskoj komori u Virovitici danas je održana regionalna radionica o strategiji razvoja projekta nazvanog «Od turizma i kulture do kulturnog turizma».
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Godišnja skupština SOS telefona Udruga SOS telefon - Poziv u pomoć večeras je održala redovitu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj se analizirao prošlogodišnji rad i zacrtan je smjer za ovogodišnje aktivnosti.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Županija
Prometna nezgoda u Gradini U Gradini se večeras dogodila prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Kultura
Osječki Akademski zbor u crkvi Svetog Roka Večeras je u crkvi Svetog Roka nastupio Akademski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka.
čitanja | Više >>>

24.04.2003. Grad
Prihvaćen gradski proračun "Tri su ključne značajke gradskog Proračuna za 2003. godinu: nema dodatnih financijskih opterećenja za građane i gospodarstvo, štedljiv je - prije svega u troškovima za gradsku upravu, a više je novca za obrazovanje, sport i ulaganja u komunalnu infrastrukturu".
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net