Novi pomoćnici ministra zdravstva Vili Beroš i Gordan Žanić
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Glasovac (SDP): Premijer treba razriješiti Buljan Culej
Petrov pozvao predsjednicu da prijeđe s riječi na djela
Hrvatski javni dug na kraju trećeg lanjskog tromjesečja 81 posto BDP-a
Hrvatska među tri zemlje EU s najvećim rastom turističkih noćenja

Aktivni vikend na Papuku

Turizam   |   Park prirode Papuk   |   20.11.2017.   | 248 pogleda
Aktivni vikend na Papuku

Predstojeći vikend rezerviran je za sve ljubitelje aktivnog boravka u prirodi. Park prirode Papuk suorganizator je dva sportska događaja koji se održavaju na području Parka – u subotu „Papuk trek/trail“ i u nedjelju „Papučki cener“, a koji bi prema do sada prikupljenim prijavama okupila rekordan broj sudionika.

 „PAPUK TREK/TRAIL“ subota 25. studenog 2017.

Sedma po redu utrka Papuk Trek/Trail održava se u subotu, 25. studenog 2017. u Velikoj, a ovom utrkom završava 15. kolo Treking lige 2017. Okupljanje i prijava sudionika biti će u Velikoj, kod restorana Čiča Mata od 7 sati. Utrka je raspoređena u tri kategorije – Challenger (28 km), Active ( 18 km) i Light (8 km). Start za sve kategorije utrke jeu dvorištu Centra za posjetitelje Parka prirode Papuk.

 Početno vrijeme po kategorijama:

  • Challenger kategorija - 09,30 sati
  • Active kategorija - 10,00 sati
  • Light kategorija - 10,30 sati

 Do sada je ukupno prijavljeno preko 670 natjecatelja/trkača, a svi zainteresirani za sudjelovanje na utrci mogu se prijaviti na link: http://baraber-extreme-team.com/papuk/Izvozlist.php

Nakon završetka utrke i povratka sudionika utrke u Veliku, u restoranu „Čiča Mata“ održat će se dodjela nagrada za najuspješnije, ali i završno druženje natjecatelja i volontera.

Ova jedinstvena i najpopularnija treking utrka Slavonije idealan je razlog da nam se pridružite i uživate u prirodnim ljepotama Parka prirode Papuk - prvog hrvatskog UNESCO geoparka!

Organizatori ove manifestacije su Park prirode Papuk, SRK Baraber Belišće, Općina Velika i TZ Općine Velika.

„PAPUČKI CENER“ nedjelja 26.studenog 2017.

 U nedjelju će Javna ustanova Park prirode Papuk, PD Mališćak i Općina Velika organizirati četvrti Papučki cener, utrka se održava 26. studenog u Velikoj. Utrka je dio Memorijalnog pohoda na „Anđinu baraku“ u spomen na pogibiju 11 hrvatskih vojnika na Papuku 02.12.1991. godine.

Registracija sudionika je od 08:30 sati ispred Posjetiteljskog centra Parka prirode Papuk gdje će biti i start utrke u 10:30 sati, dok je cilj utrke kod lokaliteta Anđina baraka, na cesti Velika – Jankovac.

Za sve trkače koji se prijave do određenog roka, na cilju će biti osiguran „gablec“.

”After Run Party” održati će se u caffe baru Lugarnica, gdje će biti organiziran ručak za sve trkače i volontere!

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Turizam



Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: